קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

רביולי דלורית ענק

רביולי דלורית ענק
רביולי דלורית ענק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי דלורית ענק, (ענק ומיני) חג Butternut סקווש לזניה לחמניות עם תרד, ו רביולי דלורית.

הוראות

1
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים נתחי סקווש במחבת אפייה, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים, ערבוב סקווש כל 20 דקות, עד רך מאוד, 35 עד 45 דקות. בזהירות כפית חם למעבד מזון להסתחרר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לגרד סקווש לתוך קערה גדולה ולתת מגניב. מערבבים שקדים, מרווה, פרמזן, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
להרכיב רביולי: קו תבנית אפייה עם נייר קלף ומפזרים סולת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
להניח 1 גיליון פסטה על משטח עבודה. מתחיל ב-2. הרחק מקצה קצר, כף כף 2-כף. ערימה של מילוי על אמצע גיליון פסטה; לחזור על 4-in. מרווחים. סביב ערימות של מילוי, מברשת פסטה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מניחים גיליון פסטה שני מעל הראשון, החל בקצה קצר והקלה על פסטה מעל מילוי, בעדינות לחיצה על אוויר ואיטום פסטה סביב כל תל של מילוי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
לקצץ צדדים ארוכים של גיליון פסטה עם גלגל מאפה או סכין כך גיליון הוא 4 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
חותכים רביולי בין מילוי לעשות 4-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
11
מעבירים רביולי למחבת מצופה קלף ומכסים בניילון נצמד; גם אוספים ועוטפים שאריות פסטה. המשך לעצב רביולי, לאסוף שאריות לפי הוראות לקבלת בצק פסטה טרי ולערום שכבה נוספת של קלף מעל הראשון (להוסיף מחבת אחרת במידת הצורך), עד שהשתמשת בכל המילוי; אתה צריך 24 עד 30 רביולי ועשוי להיות שאריות בצק פסטה. (אם שאריות הבצק להיות יבש מדי reroll, להתפורר לתוך מעבד מזון ודופק עם 1 כפית. מים בכל פעם עד לחלח.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
כדי לשרת: בסיר, להרתיח מרק עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
להוסיף חמאה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
14
מחממים תנור ל-150 ומכניסים לתנור 8 צלחות מרק רחבות או מחממים אותן. להביא 2 סירים גדולים (8 עד 10 qt. כל) של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 1 כפית. שמן זית לכל אחד. מחלקים רביולי בין סירים, להפחית את החום כך מים רותחים בעדינות, ומבשלים רביולי, מדי פעם דוחף למטה לתוך המים, רק עד אל דנטה (לבדוק פינה אחת לבדוק), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
תכין צלחות מרק. באמצעות כפית מחוררת, להעביר 3 רביולי ממים לכל צלחת. מרק מצקת מעל רביולי, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רביולירביולי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מצקתמצקת
16
* קיצורי דרך: קנה 2 3/4 lbs. חתיכות קלופות של דלעת סקווש במקום סקווש שלם. קנה סולת במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב. במקום להכין פסטה, לקנות בערך 2 ק " ג. רביולי טרי או סדינים לזניה מחנות מכולת מצוידת היטב או מעדנייה איטלקית, או מ freshpasta.com (79 $ עבור 16 עוז.; 5-lb. מינימום הזמנה). ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הרביולי בממדים שונים במקצת כדי להפוך לפחות 24, ואולי יש לך שאריות מילוי. לקבלת מתכון מרק עוף, לראות sunset.com/chickenbroth.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אטריות לזניהאטריות לזניה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
17
הפוך קדימה: לעשות מילוי (דרך שלב
18
ותירגע בן לילה. מלא רביולי (דרך שלב
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
19
ולקרר אותם כל עוד 1 יום, או להקפיא על מחבתות עד המשרד, להעביר שקיות, להקפיא עד 3 שבועות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.