רביולי דלורית ענק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי דלורית ענק, (ענק ומיני) חג Butternut סקווש לזניה לחמניות עם תרד, ו רביולי דלורית.
הוראות
1
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים נתחי סקווש במחבת אפייה, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים, ערבוב סקווש כל 20 דקות, עד רך מאוד, 35 עד 45 דקות. בזהירות כפית חם למעבד מזון להסתחרר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לגרד סקווש לתוך קערה גדולה ולתת מגניב. מערבבים שקדים, מרווה, פרמזן, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
להרכיב רביולי: קו תבנית אפייה עם נייר קלף ומפזרים סולת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
רביולי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
להניח 1 גיליון פסטה על משטח עבודה. מתחיל ב-2. הרחק מקצה קצר, כף כף 2-כף. ערימה של מילוי על אמצע גיליון פסטה; לחזור על 4-in. מרווחים. סביב ערימות של מילוי, מברשת פסטה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מניחים גיליון פסטה שני מעל הראשון, החל בקצה קצר והקלה על פסטה מעל מילוי, בעדינות לחיצה על אוויר ואיטום פסטה סביב כל תל של מילוי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
9
לקצץ צדדים ארוכים של גיליון פסטה עם גלגל מאפה או סכין כך גיליון הוא 4 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
10
חותכים רביולי בין מילוי לעשות 4-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
11
מעבירים רביולי למחבת מצופה קלף ומכסים בניילון נצמד; גם אוספים ועוטפים שאריות פסטה. המשך לעצב רביולי, לאסוף שאריות לפי הוראות לקבלת בצק פסטה טרי ולערום שכבה נוספת של קלף מעל הראשון (להוסיף מחבת אחרת במידת הצורך), עד שהשתמשת בכל המילוי; אתה צריך 24 עד 30 רביולי ועשוי להיות שאריות בצק פסטה. (אם שאריות הבצק להיות יבש מדי reroll, להתפורר לתוך מעבד מזון ודופק עם 1 כפית. מים בכל פעם עד לחלח.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כדי לשרת: בסיר, להרתיח מרק עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
להוסיף חמאה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
מחממים תנור ל-150 ומכניסים לתנור 8 צלחות מרק רחבות או מחממים אותן. להביא 2 סירים גדולים (8 עד 10 qt. כל) של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 1 כפית. שמן זית לכל אחד. מחלקים רביולי בין סירים, להפחית את החום כך מים רותחים בעדינות, ומבשלים רביולי, מדי פעם דוחף למטה לתוך המים, רק עד אל דנטה (לבדוק פינה אחת לבדוק), 5 עד 7 דקות.
* קיצורי דרך: קנה 2 3/4 lbs. חתיכות קלופות של דלעת סקווש במקום סקווש שלם. קנה סולת במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב. במקום להכין פסטה, לקנות בערך 2 ק " ג. רביולי טרי או סדינים לזניה מחנות מכולת מצוידת היטב או מעדנייה איטלקית, או מ freshpasta.com (79 $ עבור 16 עוז.; 5-lb. מינימום הזמנה). ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הרביולי בממדים שונים במקצת כדי להפוך לפחות 24, ואולי יש לך שאריות מילוי. לקבלת מתכון מרק עוף, לראות sunset.com/chickenbroth.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
אטריות לזניה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
לא מגן מקומי
רביולי
מתכון לפיצוצ'רי
17
הפוך קדימה: לעשות מילוי (דרך שלב
18
ותירגע בן לילה. מלא רביולי (דרך שלב
מרכיבים שתצטרך
רביולי
19
ולקרר אותם כל עוד 1 יום, או להקפיא על מחבתות עד המשרד, להעביר שקיות, להקפיא עד 3 שבועות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.