קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

רביולי דלורית ענק

רביולי דלורית ענק
רביולי דלורית ענק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי דלורית ענק, (ענק ומיני) חג Butternut סקווש לזניה לחמניות עם תרד, ו רביולי דלורית.

הוראות

1
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים נתחי סקווש במחבת אפייה, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים, ערבוב סקווש כל 20 דקות, עד רך מאוד, 35 עד 45 דקות. בזהירות כפית חם למעבד מזון להסתחרר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לגרד סקווש לתוך קערה גדולה ולתת מגניב. מערבבים שקדים, מרווה, פרמזן, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
להרכיב רביולי: קו תבנית אפייה עם נייר קלף ומפזרים סולת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
להניח 1 גיליון פסטה על משטח עבודה. מתחיל ב-2. הרחק מקצה קצר, כף כף 2-כף. ערימה של מילוי על אמצע גיליון פסטה; לחזור על 4-in. מרווחים. סביב ערימות של מילוי, מברשת פסטה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מניחים גיליון פסטה שני מעל הראשון, החל בקצה קצר והקלה על פסטה מעל מילוי, בעדינות לחיצה על אוויר ואיטום פסטה סביב כל תל של מילוי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
לקצץ צדדים ארוכים של גיליון פסטה עם גלגל מאפה או סכין כך גיליון הוא 4 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
חותכים רביולי בין מילוי לעשות 4-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
11
מעבירים רביולי למחבת מצופה קלף ומכסים בניילון נצמד; גם אוספים ועוטפים שאריות פסטה. המשך לעצב רביולי, לאסוף שאריות לפי הוראות לקבלת בצק פסטה טרי ולערום שכבה נוספת של קלף מעל הראשון (להוסיף מחבת אחרת במידת הצורך), עד שהשתמשת בכל המילוי; אתה צריך 24 עד 30 רביולי ועשוי להיות שאריות בצק פסטה. (אם שאריות הבצק להיות יבש מדי reroll, להתפורר לתוך מעבד מזון ודופק עם 1 כפית. מים בכל פעם עד לחלח.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
רביולירביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-דַק-
12
כדי לשרת: בסיר, להרתיח מרק עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
להוסיף חמאה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
14
מחממים תנור ל-150 ומכניסים לתנור 8 צלחות מרק רחבות או מחממים אותן. להביא 2 סירים גדולים (8 עד 10 qt. כל) של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 1 כפית. שמן זית לכל אחד. מחלקים רביולי בין סירים, להפחית את החום כך מים רותחים בעדינות, ומבשלים רביולי, מדי פעם דוחף למטה לתוך המים, רק עד אל דנטה (לבדוק פינה אחת לבדוק), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
תכין צלחות מרק. באמצעות כפית מחוררת, להעביר 3 רביולי ממים לכל צלחת. מרק מצקת מעל רביולי, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רביולירביולי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מצקתמצקת
16
* קיצורי דרך: קנה 2 3/4 lbs. חתיכות קלופות של דלעת סקווש במקום סקווש שלם. קנה סולת במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב. במקום להכין פסטה, לקנות בערך 2 ק " ג. רביולי טרי או סדינים לזניה מחנות מכולת מצוידת היטב או מעדנייה איטלקית, או מ freshpasta.com (79 $ עבור 16 עוז.; 5-lb. מינימום הזמנה). ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הרביולי בממדים שונים במקצת כדי להפוך לפחות 24, ואולי יש לך שאריות מילוי. לקבלת מתכון מרק עוף, לראות sunset.com/chickenbroth.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אטריות לזניהאטריות לזניה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
17
הפוך קדימה: לעשות מילוי (דרך שלב
18
ותירגע בן לילה. מלא רביולי (דרך שלב
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
19
ולקרר אותם כל עוד 1 יום, או להקפיא על מחבתות עד המשרד, להעביר שקיות, להקפיא עד 3 שבועות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.