רביולי דלורית ענק
רביולי דלורית ענק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי דלורית ענק, (ענק ומיני) חג Butternut סקווש לזניה לחמניות עם תרד, ו רביולי דלורית.
הוראות
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 42
שים נתחי סקווש במחבת אפייה, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. זרוק למעיל.
אופים, ערבוב סקווש כל 20 דקות, עד רך מאוד, 35 עד 45 דקות. בזהירות כפית חם למעבד מזון להסתחרר עד חלקה מאוד.
לגרד סקווש לתוך קערה גדולה ולתת מגניב. מערבבים שקדים, מרווה, פרמזן, ואגוז מוסקט.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
להרכיב רביולי: קו תבנית אפייה עם נייר קלף ומפזרים סולת; להפריש.
להניח 1 גיליון פסטה על משטח עבודה. מתחיל ב-2. הרחק מקצה קצר, כף כף 2-כף. ערימה של מילוי על אמצע גיליון פסטה; לחזור על 4-in. מרווחים. סביב ערימות של מילוי, מברשת פסטה עם מים.
מניחים גיליון פסטה שני מעל הראשון, החל בקצה קצר והקלה על פסטה מעל מילוי, בעדינות לחיצה על אוויר ואיטום פסטה סביב כל תל של מילוי כמו שאתה הולך.
לקצץ צדדים ארוכים של גיליון פסטה עם גלגל מאפה או סכין כך גיליון הוא 4 ב. רחב.
חותכים רביולי בין מילוי לעשות 4-in. ריבועים.
מעבירים רביולי למחבת מצופה קלף ומכסים בניילון נצמד; גם אוספים ועוטפים שאריות פסטה. המשך לעצב רביולי, לאסוף שאריות לפי הוראות לקבלת בצק פסטה טרי ולערום שכבה נוספת של קלף מעל הראשון (להוסיף מחבת אחרת במידת הצורך), עד שהשתמשת בכל המילוי; אתה צריך 24 עד 30 רביולי ועשוי להיות שאריות בצק פסטה. (אם שאריות הבצק להיות יבש מדי reroll, להתפורר לתוך מעבד מזון ודופק עם 1 כפית. מים בכל פעם עד לחלח.)
כדי לשרת: בסיר, להרתיח מרק עד מופחת בשליש.
מחממים תנור ל-150 ומכניסים לתנור 8 צלחות מרק רחבות או מחממים אותן. להביא 2 סירים גדולים (8 עד 10 qt. כל) של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 1 כפית. שמן זית לכל אחד. מחלקים רביולי בין סירים, להפחית את החום כך מים רותחים בעדינות, ומבשלים רביולי, מדי פעם דוחף למטה לתוך המים, רק עד אל דנטה (לבדוק פינה אחת לבדוק), 5 עד 7 דקות.
תכין צלחות מרק. באמצעות כפית מחוררת, להעביר 3 רביולי ממים לכל צלחת. מרק מצקת מעל רביולי, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים עם פרמזן.
* קיצורי דרך: קנה 2 3/4 lbs. חתיכות קלופות של דלעת סקווש במקום סקווש שלם. קנה סולת במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב. במקום להכין פסטה, לקנות בערך 2 ק " ג. רביולי טרי או סדינים לזניה מחנות מכולת מצוידת היטב או מעדנייה איטלקית, או מ freshpasta.com (79 $ עבור 16 עוז.; 5-lb. מינימום הזמנה). ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הרביולי בממדים שונים במקצת כדי להפוך לפחות 24, ואולי יש לך שאריות מילוי. לקבלת מתכון מרק עוף, לראות sunset.com/chickenbroth.
הפוך קדימה: לעשות מילוי (דרך שלב
ותירגע בן לילה. מלא רביולי (דרך שלב
ולקרר אותם כל עוד 1 יום, או להקפיא על מחבתות עד המשרד, להעביר שקיות, להקפיא עד 3 שבועות.