קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

רביולי דלעת קלויים עם רוטב מרווה, אגוזי לוז וחמאה חומה

רביולי דלעת קלויים עם רוטב מרווה, אגוזי לוז וחמאה חומה
רביולי דלורית קלויים עם מרווה, אגוזי לוז ורוטב חמאה חום נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1197 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 84 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, ביצים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, דלעת חמאה צלויה, נקניק ופסטאן אורצ'יט ברוטב מרווה חמאה חומה, ו טורטליני דלעת חמאה עם רוטב מרווה חמאה חומה ו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מניחים דלעת על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהם רכים 30 עד 40 דקות. לגרוף את הבשר ולהפעיל למרות טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מניחים את המחית לסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה עד כמעט יבש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים את שאר החומרים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
הניחו דף בצק פסטה על משטח עבודה מקומח קלות וחלקו חלק גדוש בגודל כפית מהמילוי במרחק של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. השתמש בקצה האצבע או במברשת כדי להרטיב את שולי יריעת הפסטה עם שטיפת הביצים. הניחו בזהירות דף שני של בצק הפסטה על גבי הראשון ולחצו בקצות האצבעות כדי להפריד בין שורות המילוי. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. בעזרת חותך רביולי או גלגל מאפה, חותכים לאורך קווים ישרים על האנכי והאופקי ליצירת כל ריבוע רביולי. לחץ על הקצוות סגורים בקצות האצבעות כדי לאטום היטב. הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בזהירות ירידה רביולי ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים, צלחת וכף רוטב חמאה מעל ומקשטים בעירית קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
ממיסים חמאה במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית ומבשלים עד שהקצף שוכך והחמאה מתחילה להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוזי הלוז והמרווה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.