קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

רביולי ממולא בייקון

רביולי ממולא בייקון
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רביולי בקר בייקון, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי תפוחי אדמה, כרישה ובייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים מדף אפייה לתבנית אפייה, ומניחים את פרוסות הבייקון שטוח על המדף. מכסים את הבייקון עם צלחת אפייה שטוחה אחרת או משטח שטוח, כבד עמיד בפני חום כגון תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים את הבייקון בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות; לשמור 1/4 כוס של טפטוף. אפשר בייקון להתקרר, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה, לערבב ביסודיות את הבייקון הקצוץ עם ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים 1 כפית מעוגלת של מילוי למרכז עטיפה וונטון על משטח עבודה; לטבול את האצבע במים קצת, ולהרטיב את קצה העטיפה. מקפלים את העטיפה על המילוי, התאמת נקודות לעשות רביולי משולש, בעדינות לסחוט כל אוויר מתוך החבילה הקטנה. לחצו על הקצוות כדי לאטום את הרביולי, והניחו את הרביולי המוגמר על תבנית האפייה המוכנה. חנות סיים רביולי במקפיא לאחר שתבצע אותם, כדי למנוע תחתית מלהפוך רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ולהוסיף רביולי, כמה בכל פעם, ערבוב כדי למנוע דבק. מרתיחים בעדינות את הרביולי עד שהם צפים למעלה והופכים למכרז, 3 עד 5 דקות; מסירים לצלחת הגשה עם כפית מחוררת וחמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בעוד רביולי מבשלים, ממיסים חמאה וטפטוף בייקון יחד בסיר על אש בינונית, ומוסיפים בגבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
רביולירביולי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, 2/3 הנותרים של החבילה של גבינת פרמזן גרוסה, אבקת שום, ופלפל שחור. מביאים את התערובת לרתיחה חשופה, ומבשלים בעדינות עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לטאטא בערך 1/3 כוס של מי הפסטה, או כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מגישים רביולי עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם