קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

רביולי ממולא בייקון

רביולי ממולא בייקון
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רביולי בקר בייקון, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי תפוחי אדמה, כרישה ובייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים מדף אפייה לתבנית אפייה, ומניחים את פרוסות הבייקון שטוח על המדף. מכסים את הבייקון עם צלחת אפייה שטוחה אחרת או משטח שטוח, כבד עמיד בפני חום כגון תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים את הבייקון בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות; לשמור 1/4 כוס של טפטוף. אפשר בייקון להתקרר, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בקערה, לערבב ביסודיות את הבייקון הקצוץ עם ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים 1 כפית מעוגלת של מילוי למרכז עטיפה וונטון על משטח עבודה; לטבול את האצבע במים קצת, ולהרטיב את קצה העטיפה. מקפלים את העטיפה על המילוי, התאמת נקודות לעשות רביולי משולש, בעדינות לסחוט כל אוויר מתוך החבילה הקטנה. לחצו על הקצוות כדי לאטום את הרביולי, והניחו את הרביולי המוגמר על תבנית האפייה המוכנה. חנות סיים רביולי במקפיא לאחר שתבצע אותם, כדי למנוע תחתית מלהפוך רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ולהוסיף רביולי, כמה בכל פעם, ערבוב כדי למנוע דבק. מרתיחים בעדינות את הרביולי עד שהם צפים למעלה והופכים למכרז, 3 עד 5 דקות; מסירים לצלחת הגשה עם כפית מחוררת וחמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בעוד רביולי מבשלים, ממיסים חמאה וטפטוף בייקון יחד בסיר על אש בינונית, ומוסיפים בגבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, 2/3 הנותרים של החבילה של גבינת פרמזן גרוסה, אבקת שום, ופלפל שחור. מביאים את התערובת לרתיחה חשופה, ומבשלים בעדינות עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
לטאטא בערך 1/3 כוס של מי הפסטה, או כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מגישים רביולי עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה