רביולי ממולא בייקון
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רביולי בקר בייקון, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי תפוחי אדמה, כרישה ובייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מניחים מדף אפייה לתבנית אפייה, ומניחים את פרוסות הבייקון שטוח על המדף. מכסים את הבייקון עם צלחת אפייה שטוחה אחרת או משטח שטוח, כבד עמיד בפני חום כגון תבנית אפייה.
אופים את הבייקון בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות; לשמור 1/4 כוס של טפטוף. אפשר בייקון להתקרר, ואז קוצצים דק.
בקערה, לערבב ביסודיות את הבייקון הקצוץ עם ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 של גבינת פרמזן.
מניחים 1 כפית מעוגלת של מילוי למרכז עטיפה וונטון על משטח עבודה; לטבול את האצבע במים קצת, ולהרטיב את קצה העטיפה. מקפלים את העטיפה על המילוי, התאמת נקודות לעשות רביולי משולש, בעדינות לסחוט כל אוויר מתוך החבילה הקטנה. לחצו על הקצוות כדי לאטום את הרביולי, והניחו את הרביולי המוגמר על תבנית האפייה המוכנה. חנות סיים רביולי במקפיא לאחר שתבצע אותם, כדי למנוע תחתית מלהפוך רטוב.
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ולהוסיף רביולי, כמה בכל פעם, ערבוב כדי למנוע דבק. מרתיחים בעדינות את הרביולי עד שהם צפים למעלה והופכים למכרז, 3 עד 5 דקות; מסירים לצלחת הגשה עם כפית מחוררת וחמים.
בעוד רביולי מבשלים, ממיסים חמאה וטפטוף בייקון יחד בסיר על אש בינונית, ומוסיפים בגבינת שמנת עד חלקה.
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, 2/3 הנותרים של החבילה של גבינת פרמזן גרוסה, אבקת שום, ופלפל שחור. מביאים את התערובת לרתיחה חשופה, ומבשלים בעדינות עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק, מטאטא כל הזמן.
לטאטא בערך 1/3 כוס של מי הפסטה, או כדי עקביות הרצוי.