רביולי עם ארוגולה, עגבניות ופנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי עם ארוגולה, עגבניות ו Pancettan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פנקטה, עלי בזיליקום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ו רביולי מהיר עם עגבניות מיובשות, ארוגולה ואגוזי לוז {בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הרביולי ומבשלים 7 עד 9 דקות עד למכרז.
במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את pancetta ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות, שמן זית, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים 2 דקות עד למכרז.
מוסיפים את ארוגולה ו 1/4 בזיליקום כוס ומבשלים עד נבול, על 30 שניות. מערבבים בחמאה ונמס.
מוסיף את הרביולי ופנצ ' טה מבושל ולזרוק עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את הרביולי לקערה גדולה.
מקשטים עם בזיליקום שנותר ומגישים.