רביולי עם רוטב אגוז אפוי
מתכון רביולי עם רוטב אגוז אפוי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 677 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו רביולי עם פונטינאן מתכון רוטב אגוז, רביולי עם מילוי ריקוטה Herbed, ו רביולי אגוז וונטון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, או על פי כיוונים על החבילה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף אגוזי מלך; sauté עד הזהב, על 2 דקות.
להוסיף שום; sauté 30 שניות.
להוסיף יין. מבשלים עד מעט מופחת, על 2 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ורוזמרין. מבשלים 1 דקה.
מוסיפים רביולי וזורקים למעיל ברוטב. מתבלים במלח ופלפל; מגישים.