קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

רביולי עם רוטב פסטו קרמי

רביולי עם רוטב פסטו קרמי
רביולי עם רוטב פסטו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך קצפת, רביולי מלא גבינה, רוטב פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב פסטו, רוטב גורגונזולה פסטו על רביולי, עוף ואספרגוס, ו רביולי גבינת עיזים w / רוטב פסטו חורף.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום נמוך עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים מלוחים; לנקז. לזרוק פסטה עם תערובת הקצפת ומפזרים צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo