רביולי עם רוטב פסטו קרמי
רביולי עם רוטב פסטו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך קצפת, רביולי מלא גבינה, רוטב פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב פסטו, רוטב גורגונזולה פסטו על רביולי, עוף ואספרגוס, ו רביולי גבינת עיזים w / רוטב פסטו חורף.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום נמוך עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים מלוחים; לנקז. לזרוק פסטה עם תערובת הקצפת ומפזרים צנוברים.