קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רביולי פטריות בר

רביולי פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רביולי פטריות בר. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 874 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, בצל ירוק, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי פטריות הבר של סין, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו ריקוטה-רביולי טלג'יו עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז עטיפת 1 וונטון. הרטיבו את שולי הוונטון במעט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
הניחו עטיפה נוספת של וונטון מעל ולחצו לאיטום הקצוות. בעזרת מזלג, כווץ את הקצוות, אם תרצה בכך.
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים רותחים. מבשלים רביולי במים רותחים עד שהם עולים לפני השטח והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים.
5
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קולים פטריות עד לריכוך, ואז הוסיפו שום והמשיכו לבשל למשך 30 שניות. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים ויסקי ומחזירים את המחבת למבער. מבשלים עד שהוויסקי מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים רביולי, מרק עוף, חמאה וסלמון מעושן ומצמצמים מעט, עד שהרוטב גוף. צלחת לתוך 4 קערות ומפזרים שמיר, בצל ירוק, צלפים על גבי כל קערה של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סלמון מעושןסלמון מעושן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רביולירביולי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
10
מוסיפים את הפטריות ומשאירים לבד לקרמל, לא מפריעים לפטריות בזמן שהן מתבשלות. (ככל שהפטריות מתערבלות יותר, כך תשוחרר יותר לחות.) כשהפטריות משחימות היטב מוסיפים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מתפיחים עם ורמוט ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ורמוטורמוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים דמי-גלאס עוף ומצמצמים עד לייבוש. זורקים פנימה את אבקת הפורצ ' יני, הבצל הירוק והפנקו, ומושכים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים לתבנית גיליון ומניחים להתקרר, ללא כיסוי. כאשר מגניב, לקפל את הגבינות לקרר, מכוסה, במיכל הדוק עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

מרכיבים

57פלפל האבנרוחמאה שלמהחמאה שלמה113פלפל האבנרוחמאה שלמהחמאה שלמה227פלפל האבנרופטריות כפתור, טחוןפטריות כפתור, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים85פלפל האבנרוהגבינה האהובה עליך או כל שילובהגבינה האהובה עליך או כל שילוב454פלפל האבנרושעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה57פלפל האבנרועוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)85פלפל האבנרוורמוט יבשורמוט יבש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים1גבינת פרמזן מגוררתעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים28פלפל האבנרורוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1גבינת פרמזן מגוררתרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס4קרום: פירורי קרקר גרהםבצל ירוק, לחתוך על הטיהבצל ירוק, לחתוך על הטיה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת פטריות פורצ'יניאבקת פטריות פורצ'יני113פלפל האבנרופטריות, פרוסותפטריות, פרוסות57פלפל האבנרוסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק57פלפל האבנרופטריות צדפות, טחוןפטריות צדפות, טחון57פלפל האבנרופירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו142פלפל האבנרופטריות פורטובלו, טחוןפטריות פורטובלו, טחון3קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק4קצת קישואים קצוציםמלחמלח57פלפל האבנרוויסקי סקוטיויסקי סקוטי85פלפל האבנרושאלוט, קלופים וקליליםשאלוט, קלופים וקלילים113פלפל האבנרוסלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץסלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץ16טרגון אופציונליטרגון אופציונלי