לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רביולי פטריות בר. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 874 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, בצל ירוק, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי פטריות הבר של סין, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו ריקוטה-רביולי טלג'יו עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז עטיפת 1 וונטון. הרטיבו את שולי הוונטון במעט מים חמים.
קולים פטריות עד לריכוך, ואז הוסיפו שום והמשיכו לבשל למשך 30 שניות. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים ויסקי ומחזירים את המחבת למבער. מבשלים עד שהוויסקי מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים רביולי, מרק עוף, חמאה וסלמון מעושן ומצמצמים מעט, עד שהרוטב גוף. צלחת לתוך 4 קערות ומפזרים שמיר, בצל ירוק, צלפים על גבי כל קערה של פסטה.
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את הפטריות ומשאירים לבד לקרמל, לא מפריעים לפטריות בזמן שהן מתבשלות. (ככל שהפטריות מתערבלות יותר, כך תשוחרר יותר לחות.) כשהפטריות משחימות היטב מוסיפים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מתפיחים עם ורמוט ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ורמוט
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים דמי-גלאס עוף ומצמצמים עד לייבוש. זורקים פנימה את אבקת הפורצ ' יני, הבצל הירוק והפנקו, ומושכים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מעבירים לתבנית גיליון ומניחים להתקרר, ללא כיסוי. כאשר מגניב, לקפל את הגבינות לקרר, מכוסה, במיכל הדוק עד מוכן לשימוש.