קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רביולי פטריות בר

רביולי פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רביולי פטריות בר. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 874 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, בצל ירוק, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי פטריות הבר של סין, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו ריקוטה-רביולי טלג'יו עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז עטיפת 1 וונטון. הרטיבו את שולי הוונטון במעט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הניחו עטיפה נוספת של וונטון מעל ולחצו לאיטום הקצוות. בעזרת מזלג, כווץ את הקצוות, אם תרצה בכך.
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים רותחים. מבשלים רביולי במים רותחים עד שהם עולים לפני השטח והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים.
5
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
קולים פטריות עד לריכוך, ואז הוסיפו שום והמשיכו לבשל למשך 30 שניות. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים ויסקי ומחזירים את המחבת למבער. מבשלים עד שהוויסקי מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים רביולי, מרק עוף, חמאה וסלמון מעושן ומצמצמים מעט, עד שהרוטב גוף. צלחת לתוך 4 קערות ומפזרים שמיר, בצל ירוק, צלפים על גבי כל קערה של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
סלמון מעושןסלמון מעושן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רביולירביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את הפטריות ומשאירים לבד לקרמל, לא מפריעים לפטריות בזמן שהן מתבשלות. (ככל שהפטריות מתערבלות יותר, כך תשוחרר יותר לחות.) כשהפטריות משחימות היטב מוסיפים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מתפיחים עם ורמוט ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ורמוטורמוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים דמי-גלאס עוף ומצמצמים עד לייבוש. זורקים פנימה את אבקת הפורצ ' יני, הבצל הירוק והפנקו, ומושכים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מעבירים לתבנית גיליון ומניחים להתקרר, ללא כיסוי. כאשר מגניב, לקפל את הגבינות לקרר, מכוסה, במיכל הדוק עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה שלמהחמאה שלמה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה שלמהחמאה שלמה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור, טחוןפטריות כפתור, טחון2חתיכות טופי הית' ברצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הגבינה האהובה עליך או כל שילובהגבינה האהובה עליך או כל שילוב454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ורמוט יבשורמוט יבש2חתיכות טופי הית' ברשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ12 כפיות אבקת שוםעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים12 כפיות אבקת שוםעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק, לחתוך על הטיהבצל ירוק, לחתוך על הטיה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת פטריות פורצ'יניאבקת פטריות פורצ'יני113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות, פרוסותפטריות, פרוסות57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות צדפות, טחוןפטריות צדפות, טחון57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורטובלו, טחוןפטריות פורטובלו, טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק4שרימפס וורידיםמלחמלח57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ויסקי סקוטיויסקי סקוטי85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאלוט, קלופים וקליליםשאלוט, קלופים וקלילים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץסלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץ16עטיפות wontonעטיפות wonton