קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רביולי פטריות בר

רביולי פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רביולי פטריות בר. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 874 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, בצל ירוק, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי פטריות הבר של סין, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו ריקוטה-רביולי טלג'יו עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז עטיפת 1 וונטון. הרטיבו את שולי הוונטון במעט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הניחו עטיפה נוספת של וונטון מעל ולחצו לאיטום הקצוות. בעזרת מזלג, כווץ את הקצוות, אם תרצה בכך.
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים רותחים. מבשלים רביולי במים רותחים עד שהם עולים לפני השטח והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים.
5
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
קולים פטריות עד לריכוך, ואז הוסיפו שום והמשיכו לבשל למשך 30 שניות. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים ויסקי ומחזירים את המחבת למבער. מבשלים עד שהוויסקי מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים רביולי, מרק עוף, חמאה וסלמון מעושן ומצמצמים מעט, עד שהרוטב גוף. צלחת לתוך 4 קערות ומפזרים שמיר, בצל ירוק, צלפים על גבי כל קערה של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סלמון מעושןסלמון מעושן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
מוסיפים את הפטריות ומשאירים לבד לקרמל, לא מפריעים לפטריות בזמן שהן מתבשלות. (ככל שהפטריות מתערבלות יותר, כך תשוחרר יותר לחות.) כשהפטריות משחימות היטב מוסיפים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מתפיחים עם ורמוט ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ורמוטורמוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים דמי-גלאס עוף ומצמצמים עד לייבוש. זורקים פנימה את אבקת הפורצ ' יני, הבצל הירוק והפנקו, ומושכים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מעבירים לתבנית גיליון ומניחים להתקרר, ללא כיסוי. כאשר מגניב, לקפל את הגבינות לקרר, מכוסה, במיכל הדוק עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה שלמהחמאה שלמה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה שלמהחמאה שלמה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות כפתור, טחוןפטריות כפתור, טחון2חתיכות טופי הית' ברצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הגבינה האהובה עליך או כל שילובהגבינה האהובה עליך או כל שילוב454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ורמוט יבשורמוט יבש2חתיכות טופי הית' ברשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים11 כף אורגנו מיובשעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל ירוק, לחתוך על הטיהבצל ירוק, לחתוך על הטיה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת פטריות פורצ'יניאבקת פטריות פורצ'יני113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות, פרוסותפטריות, פרוסות57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות צדפות, טחוןפטריות צדפות, טחון57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורטובלו, טחוןפטריות פורטובלו, טחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק4שרימפס וורידיםמלחמלח57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ויסקי סקוטיויסקי סקוטי85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שאלוט, קלופים וקליליםשאלוט, קלופים וקלילים113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץסלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץ16עטיפות wontonעטיפות wonton