רביולי קל דלעת חמאה
אף פעם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו רביולי דלעת דלעת דלעת קמח קל. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 299 מעריצים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, דלעת חמאה ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי דלעת חמאה, רביולי דלעת חמאה ורביולי דלעת חמאה ומרווה.
הוראות
מניחים דלעת מבושלת לקערת ערבוב.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מערבבים פנימה גבינת מסקרפונה, חלמון ביצה ו-1/3 כוס גבינת פרמזן, ומערבבים עד שהמילוי מתאחד בצורה חלקה.
מניחים עטיפת וונטון על משטח עבודה. הרטיבו את קצה האצבע במים, והעבירו אותו לאורך כל הקצה החיצוני של עור הוונטון כדי להרטיב.
מניחים כ-1 כפית מילוי במרכז הוונטון. מקפלים את הוונטון לשניים כדי ליצור צורת חצי ירח, ולוחצים על הקצוות כדי לאטום. חזור על הפעולה עם שאר עטיפות הוונטון.
מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה חמאה ושן שום לא קלופה. בינתיים מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
זורקים את הרביוליס הממולאים למים הרותחים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם צפים למעלה, כ-2 דקות.
מסננים את הרביוליס ומעבירים אותם למחבת. הגבירו את האש מתחת למחבת לבינונית-גבוהה, ומבשלים רק עד שהרביולי ספוג טעם שום, בערך 2 או 3 דקות נוספות.
מפזרים מרווה קצוצה, עוד פלפל שחור וגבינת פרמזן נוספת לפי הטעם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל