קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

רביולי קל דלעת חמאה

רביולי קל דלעת חמאה
אף פעם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו רביולי דלעת דלעת דלעת קמח קל. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 299 מעריצים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, דלעת חמאה ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי דלעת חמאה, רביולי דלעת חמאה ורביולי דלעת חמאה ומרווה.

הוראות

1
מניחים דלעת מבושלת לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות סורגום או מולסה2 כפות סורגום או מולסה
2
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מערבבים פנימה גבינת מסקרפונה, חלמון ביצה ו-1/3 כוס גבינת פרמזן, ומערבבים עד שהמילוי מתאחד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
פלפל קאייןפלפל קאיין
1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)
צבעי מאכל וקישוט ספרינקס, אופציונליצבעי מאכל וקישוט ספרינקס, אופציונלי
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מניחים עטיפת וונטון על משטח עבודה. הרטיבו את קצה האצבע במים, והעבירו אותו לאורך כל הקצה החיצוני של עור הוונטון כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
4
מניחים כ-1 כפית מילוי במרכז הוונטון. מקפלים את הוונטון לשניים כדי ליצור צורת חצי ירח, ולוחצים על הקצוות כדי לאטום. חזור על הפעולה עם שאר עטיפות הוונטון.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
5
מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה חמאה ושן שום לא קלופה. בינתיים מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת תוספת מומסת להברשת ביסקוויטים6 כפות חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת תוספת מומסת להברשת ביסקוויטים
לימונים חתוכים ל-1/2 לרוחבלימונים חתוכים ל-1/2 לרוחב
ציפורןציפורן
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות עורביםסוכריות עורבים
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
6
זורקים את הרביוליס הממולאים למים הרותחים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם צפים למעלה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
7
מסננים את הרביוליס ומעבירים אותם למחבת. הגבירו את האש מתחת למחבת לבינונית-גבוהה, ומבשלים רק עד שהרביולי ספוג טעם שום, בערך 2 או 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לימונים חתוכים ל-1/2 לרוחבלימונים חתוכים ל-1/2 לרוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
8
מפזרים מרווה קצוצה, עוד פלפל שחור וגבינת פרמזן נוספת לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)
מרווהמרווה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל