רגל טלה איטלקית
מתכון הרגל האיטלקית של כבש מוכן בערך 2 שעות ו 40 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 187 קלוריות. מתכון זה משמש 12. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, מים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 34%. מתכונים דומים: רגל טלה איטלקית, רגל טלה של כבש על רוטיסרי, ו רגל כבש.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 2/3 כוס מרינדה לשקית הניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 2 ליטר.
מוסיפים את הטלה; חותם שקית ולהפוך מעיל. מקררים 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים רגל טלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים, לא מכוסים, 2-1/4 עד 2-3 / 4 שעות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
מוציאים בשר לפלטת הגשה ומניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, שפכו טפטופים וחתיכות חומות משוחררות לכוס מדידה של 2 כוסות. שומן רזה; הוסף מרינדה שמורה ומספיק מים למדידת 1-3 / 4 כוסות.
בסיר קטן שלבו קמח ומים קרים לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה טפטופים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.