קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

רגל טלה ממולאת

רגל טלה ממולאת
רגל טלה ממולאת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, רגל טלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), רגל טלה ממולאת, ו רגל כבש ממולא זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר רשת פלסטיק או חוט סביב הרגל של כבש, אם בכלל, ולפתוח את הצלי על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חוט קצביםחוט קצבים
2
מניחים את הצד עצמות הצלי למעלה. עם סכין חיתוך חדה, לחתוך כל אזורי שומן עודף. השתמש בסכין חדה לחתוך 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בבשר על 2 סנטימטרים זה מזה, כדי לעזור לבשר לשכב שטוח. מכסים את הבשר עם חתיכת פלסטיק חסון לעטוף או שקית אחסון מזון לחתוך בנפרד, ולדפוק את הבשר עם פטיש או קצה צלחת קטנה עד הצלי הוא בערך 3/4 אינץ 'בכל מקום, ו 10 עד 14 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים את הצד העליון של הבשר עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפיץ עלי תרד על החלק העליון של הצלי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. לשבור את גבינת עיזים ומפזרים אותו באופן שווה על התרד, ואז מפזרים את צנוברים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגלגלים את הצלי לתוך גליל הדוק, ולקשור את הצלי יחד עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'. זה בסדר אם קצת מלית בולט מן הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
בצלחת שטוחה, לערבב יחד את הקמח, 1 כף מלח, 1 כף פלפל, טימין, ואת זרעי שומר, ולחץ על צלי קשור בחוזקה לתוך תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
מחממים את שמן השומשום במחבת כבדה נגד תנור או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהשמן מנצנץ, וצורבים את כל צידי הצלי, כולל הקצוות, לצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את הצלי לתוך המחבת, במקום לתנור שחומם מראש, וצולים לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®