רגל טלה ממולאת
רגל טלה ממולאת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, רגל טלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), רגל טלה ממולאת, ו רגל כבש ממולא זית (מתכונים דומים).
הוראות
הסר רשת פלסטיק או חוט סביב הרגל של כבש, אם בכלל, ולפתוח את הצלי על קרש חיתוך.
מניחים את הצד עצמות הצלי למעלה. עם סכין חיתוך חדה, לחתוך כל אזורי שומן עודף. השתמש בסכין חדה לחתוך 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בבשר על 2 סנטימטרים זה מזה, כדי לעזור לבשר לשכב שטוח. מכסים את הבשר עם חתיכת פלסטיק חסון לעטוף או שקית אחסון מזון לחתוך בנפרד, ולדפוק את הבשר עם פטיש או קצה צלחת קטנה עד הצלי הוא בערך 3/4 אינץ 'בכל מקום, ו 10 עד 14 אינץ' מרובע.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מפזרים את הצד העליון של הבשר עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפיץ עלי תרד על החלק העליון של הצלי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. לשבור את גבינת עיזים ומפזרים אותו באופן שווה על התרד, ואז מפזרים את צנוברים על הגבינה.
מגלגלים את הצלי לתוך גליל הדוק, ולקשור את הצלי יחד עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'. זה בסדר אם קצת מלית בולט מן הצדדים של הצלי.
בצלחת שטוחה, לערבב יחד את הקמח, 1 כף מלח, 1 כף פלפל, טימין, ואת זרעי שומר, ולחץ על צלי קשור בחוזקה לתוך תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מחממים את שמן השומשום במחבת כבדה נגד תנור או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהשמן מנצנץ, וצורבים את כל צידי הצלי, כולל הקצוות, לצבע חום זהוב.
מניחים את הצלי לתוך המחבת, במקום לתנור שחומם מראש, וצולים לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כ 40 דקות.
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.