קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

רגל טלה ממולאת

רגל טלה ממולאת
רגל טלה ממולאת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, רגל טלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), רגל טלה ממולאת, ו רגל כבש ממולא זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר רשת פלסטיק או חוט סביב הרגל של כבש, אם בכלל, ולפתוח את הצלי על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חוט קצביםחוט קצבים
2
מניחים את הצד עצמות הצלי למעלה. עם סכין חיתוך חדה, לחתוך כל אזורי שומן עודף. השתמש בסכין חדה לחתוך 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בבשר על 2 סנטימטרים זה מזה, כדי לעזור לבשר לשכב שטוח. מכסים את הבשר עם חתיכת פלסטיק חסון לעטוף או שקית אחסון מזון לחתוך בנפרד, ולדפוק את הבשר עם פטיש או קצה צלחת קטנה עד הצלי הוא בערך 3/4 אינץ 'בכל מקום, ו 10 עד 14 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מפזרים את הצד העליון של הבשר עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפיץ עלי תרד על החלק העליון של הצלי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. לשבור את גבינת עיזים ומפזרים אותו באופן שווה על התרד, ואז מפזרים את צנוברים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגלגלים את הצלי לתוך גליל הדוק, ולקשור את הצלי יחד עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'. זה בסדר אם קצת מלית בולט מן הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
בצלחת שטוחה, לערבב יחד את הקמח, 1 כף מלח, 1 כף פלפל, טימין, ואת זרעי שומר, ולחץ על צלי קשור בחוזקה לתוך תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מחממים את שמן השומשום במחבת כבדה נגד תנור או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהשמן מנצנץ, וצורבים את כל צידי הצלי, כולל הקצוות, לצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מניחים את הצלי לתוך המחבת, במקום לתנור שחומם מראש, וצולים לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק