רגל טלה קלויה איטית עם ירקות אביב
איטי קלוי רגל של כבש עם אביב ירקות הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 633 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. אביב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין בעל גוף מלא, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. מתכונים דומים: רגל טלה קלויה איטית עם ירקות אביב, ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות אביב קלויים, ו צלעות טלה עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה באביב.
הוראות
שים כבש גדול (12-על ידי 16-ב.) מחבת צלייה עם ידיות מתקפלות (ידיות זקופות יקשו על האיטום בחוזקה בנייר כסף). לעשות כמה חתכים רדודים בכל רחבי בשר. שים אנשובי, זיתים, 1 1/2 כף. צלפים, ו 1 כף. אורגנו במעבד מזון עם 1/3 כוס שמן ומערבלים לעיסה. למרוח להדביק בכל רחבי כבש.
יוצקים יין לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף לאיטום. טלה צלוי 4 שעות.
בינתיים, חתוך ארטישוקים: הצמד יותר ממחצית העלים (עד לשכבה הצהובה), ואז פורסים טיפים ירוקים של עלים שנותרו ומקלפים משטח סיבי מגבעולים. מקלפים שאלוט ומפרידים לאונות. לשפשף גזר לקצץ נובעת 1 ב.
מעבירים כ -1 / 2 כוס מיצים מכבש לתבנית צלייה אחרת, בעזרת ממזר נורות. מחלקים ארטישוקים, שאלוט, וכמחצית מענפי טימין בין התבניות, מסדרים בשכבה אחת.
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת הירקות, מתבלים במלח ופלפל, ואוטמים את שתי התבניות היטב בנייר כסף.
צולים ירקות וכבש 1 שעה;ואז מוסיפים גזר למחבתות ואוטמים היטב. צולים עד שהירקות והטלה רכים במזלג והכבש מתרחק מהעצם, 1 1/2 עד 2 1/2 שעות נוספות.
מוציאים את שתי התבניות מהתנור ומגבירים את החום ל 45
מעבירים מיצים מכבש וירקות לקערה, בעזרת ממזר נורות.
מטפטפים מחבתות טלה וירקות עם 1/3 כוס שמן שנותרה וצולים, ללא כיסוי, עד שהם פריכים ושחומים, כ-30 דקות.
מערבבים את שאר הצלפים והאורגנו לירקות, מחלקים בין מחבתות ומפזרים טימין שנותר.
כף שומן ממיצים, ואז מיצים טהורים בבלנדר עם 4 שאלוט.
יוצקים רוטב למחבת גדולה ומרתיחים עד חום עמוק, 5 עד 6 דקות.
הניחו מחבת טלה וירקות על השולחן, עם תוספת ירקות ורוטב בצד. פורסים בשר על פני התבואה או שולפים בעזרת מזלג הגשה.
* אם ארוז במלח, להשרות במים 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.