רגל טלה קרושה בקארי עם רייטה רימונים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים,אז נסו רגל טלה עם קרום קארי עם רייטן רימונים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 488 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 29 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רגל טלה, עלי נענע, מלפפון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 89%, המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רגל טלה קרושה בקארי עם רייטה רימונים, קארי חזה כבש עם בזיליקום תאילנדי רייטה, ו רגל טלה טנדורי עם מלפפון ראיטה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב בקערה את היוגורט, מולסה הרימון, המלפפון, הכמון והפלפל השחור. מתבלים במלח, ואז מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מוסיפים את הנענע הקצוצה רגע לפני ההגשה, אם רוצים. מכניסים למקרר עד להגשה.
שלב את התבלינים בקערה קטנה. מערבבים מספיק שמן להכנת משחה ומניחים בצד.
מברישים את רגל הטלה במעט שמן קנולה ומתבלים את הצד העליון של הבשר בשפשוף הקארי.
תן לזה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מתבלים את הטלה במלח, לפי הטעם. שים אותו על הגריל, תבלין בצד למטה, ומבשלים עד חרוך מעט קרום כפי שנוצר. בשלב זה, הפוך את הרגל, סגור את מכסה הגריל ובשל לתועלת בינונית-נדירה.
מוציאים את הבשר מהגריל לקרש חיתוך, אוהלים אותו באופן רופף בנייר כסף ונותנים לו לנוח 15 דקות. פורסים דק את הטלה, כנגד התבואה, ומסדרים את הבשר על מגש הגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ
ריזלינג, גרונר ולטלינר ורוז פאט ' לי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי לקארי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש להם קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ריזלינג צפחה נקי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לוח נקי ריזלינג]()
לוח נקי ריזלינג
פרופיל טעם מרענן עם ניחוחות אפרסק, הערות ליים, חייםחומציות ורמז של מינרלים ותבלינים.משתלב יפה עם מנות אסייתיות, אוכל חריף, סושי, דגים, עופות ובשר חזיר.