קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

רגל כבש צלויה

רגל כבש צלויה
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? רגל כבש צלויה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 338 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות . אם יש לכם פלפל, שמן זית, שרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה נהדר. שוק טלה צלוי , שוק טלה צלוי ושוק טלה צלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את הטלה על תבנית מכוסה בנייר כסף. מערבבים בקערה 2 כפות חרדל דיז'ון, יין לבן, שום, מלח, פלפל שחור ועלי טימין. מערבבים לתערובת ומשפשפים את כל הטלה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה לכמה שעות או ללילה, הופכים את הטלה מדי פעם ומצפים אותו מחדש במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים מכל הצדדים במלח, פלפל ושמן זית. שומרים את שאריות המרינדה לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
בתבנית צלייה עם רשת צלייה מניחים על הרשת את הטלה, כשהצד השומני כלפי מעלה, ומניחים אותו במרכז התנור. . הרמה של הרגל מתחתית התבנית תאפשר צלייה אחידה יותר. ב-425 מעלות צלזיוס, הצלי אמור להתחיל להשחים די מהר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
לאחר 25 עד 30 דקות, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F. אני סופר בדרך כלל בין 12 ל-14 דקות לכל קילוגרם בשר (כולל משקל העצם) לצלי. כאשר חום התנור מונמך, סופרים כ-30 עד 40 דקות ולאחר מכן בודקים את הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הצלי בעזרת מדחום לקריאה מיידית. מבשלים אותו לכ-130 מעלות צלזיוס. הבשר, ברגע שהוא "נוח" יהיה בינוני נחמד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מוציאים את הצלי והופכים אותו עם הצד השמן כלפי מטה על משטח ישר כדי לנוח. הנחת הטלה בצד הנגדי תעזור לחלק מחדש את המיצים. הערה: שמרו את נטיפי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מניחים את מחבת הצלייה על הכיריים על אש בינונית נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים את המרינדה השמורה, השרי היבש ו-1 כף חרדל דיז'ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שרי יבששרי יבש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
10
מקציפים יחד ומבשלים עד שמסמיך.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
11
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב ומגישים עם טלה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
12
פורסים את הטלה (על רקע הדגן) ומגישים בסגנון משפחתי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה