רגל כבש קלויה עם יוגורט מנטה ומלפפון
זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מנטה, שאלוט, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק כבש עם מלפפון & יוגורט מנטה, מטבל יוגורט מלפפון-מנטה, ו סלט מלפפון עם יוגורט ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב יחד את שאלוט, שום, רוזמרין, סוכר, כוסברה, מלח, פתיתי צ ' ילה. לשפשף את התערובת על פני השטח של הטלה. מניחים את הטלה בתבנית אפיית זכוכית גדולה; מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
יש לשטוף את הכבש וללטף אותו יבש.
מחממים מחבת צלייה או מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני. תחמם את הכבש משני הצדדים.
הגדר את הטלה על מתלה צלייה במחבת וצלי, צד שומן למעלה, עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F, על 1 1 1/2 שעות.
העברה למגש. מניחים את המחבת על חום בינוני ומוסיפים את המניה, מגרדים את טפטוף המחבת כדי להמיס אותם במרק. מבשלים עד מופחת בחצי.
מגישים את הטלה עם רוטב המחבת מופחת, רוטב צזיקי, וירקות בגריל כגון חצילים, קישואים, וסקווש צהוב השליך עם חומץ יין אדום ושמן זית.
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה בינונית עד לשלב ביסודיות.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.