קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות20
ציון בריאות31
מגזין

רגל צלי שום-עשבי תיבול של כבש

רגל צלי שום-עשבי תיבול של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי שום עשב של כבש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום, כבש צלוי שום ועשב על תפוחי אדמה בולנג'רה, ו צלי כבש איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב רוזמרין, טימין, פטרוזיליה, שום, גרידה, פילה אנשובי, פלפל ושמן במעבד מזון; מחית עד צורות משחה חלקה למדי, גירוד למטה הצדדים של קערה במידת הצורך. לטפוח כבש יבש ולעשות 1 אינץ ' חריצים עמוקים בכל רחבי עם סכין קטנה, חדה. לשפשף להדביק על כבש לתוך חריצים.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים כבש על מדף במחבת קלייה גדולה, מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
העברה לשיש 1 שעה לפני צלייה.
4
מחממים תנור ל 204°. כבש צלוי במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F וצלה עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של כבש, לא נוגע בעצם, רושם135 לנדיר בינוני (הטמפרטורה תעלה ל-145f ככל שכבש נשען), 1 עד 1/4 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הסר טלה מהתנור, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'