רגל צלי שום-עשבי תיבול של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי שום עשב של כבש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום, כבש צלוי שום ועשב על תפוחי אדמה בולנג'רה, ו צלי כבש איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב רוזמרין, טימין, פטרוזיליה, שום, גרידה, פילה אנשובי, פלפל ושמן במעבד מזון; מחית עד צורות משחה חלקה למדי, גירוד למטה הצדדים של קערה במידת הצורך. לטפוח כבש יבש ולעשות 1 אינץ ' חריצים עמוקים בכל רחבי עם סכין קטנה, חדה. לשפשף להדביק על כבש לתוך חריצים.
מניחים כבש על מדף במחבת קלייה גדולה, מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
העברה לשיש 1 שעה לפני צלייה.
מחממים תנור ל 204°. כבש צלוי במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F וצלה עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של כבש, לא נוגע בעצם, רושם135 לנדיר בינוני (הטמפרטורה תעלה ל-145f ככל שכבש נשען), 1 עד 1/4 שעות יותר.
הסר טלה מהתנור, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 20 דקות.