תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו קוקטייל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1156 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סלרי, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו עוף בגריל ברוטב ברביקיו בלסמי, סלמון בגריל ברוטב ברביקיו סיני, ו עוף על האש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד 5 כפות של חומץ, 3 כפות של שמן קנולה, 2 כפיות של מולסה וקמצוץ של מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
3/4 כפית מולסה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים את השעועית, גבעולי סלרי ובצל קצוץ. מערבבים בעדינות לשלב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד למועד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(24 ספירה)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
חום 3 יותר כפות של שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד מרכך קלות השחמה, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. מוסיפים את רוטב הקוקטייל ואת שאר המולסה והחומץ. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד מעובה מעט, על 5 דקות. כבו את החום ושפכו חצי מהרוטב לברביקיו לקערה קטנה לצליעה. שמור על רוטב ברביקיו הנותר חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
רוטב קוקטייל
3/4 כפית מולסה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים גריל חיצוני או מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
7
מברישים את העוף עם שאר השמן ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. גריל העוף עד חרוך משני הצדדים, אבל לא מבושל כל הדרך, 15 עד 20 דקות. מוסיפים את העוף בנדיבות עם רוטב הברביקיו השמור וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות צלזיוס, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מעבירים את העוף לצלחת גדולה ומאפשרים לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מגישים את רגלי העוף בגריל עם רוטב הברביקיו החם הנותר וסלט שעועית צונן.