קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםאביב
מגזין

רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח

רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח
מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם $2.8 למנה נופל בתקציב שלך, רגלי עוף & ירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח עשוי להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו קורנית, קמח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך.

הוראות

1
מערבבים יחד פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו מיובש, טימין מיובש וקמח בקערה בגודל בינוני ומערבבים יחד ביסודיות.אחד בכל פעם לדלות את רגלי העוף ואת הירכיים בתערובת קמח ותבלינים. שים אותם בצד על צלחת כמו שאתה work.In סיר גדול וכבד עם מכסה מחממים את שמן הזית מעל לגובה בינוני עד קרוב לעישון. מנמיכים את הטמפרטורה למדיום וזורקים את העוף לסיר. תיזהר להתיז. השמן חם!חום את העוף במשך 6 עד 8 דקות בכל צד. לאחר מכן מוסיפים את ריבס ובצל. מתבלים במלח ופלפל. ערבוב כל הזמן, לנבול ולחמם את הבצל, גירוד התחתון כדי לשחרר את העוף וכל חתיכות השחמה. תמשיכי לערבב בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רגל עוףרגל עוף
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את השום, קורנית, ומניות עוף. לכסות את הסיר ולהפחית את החום.בדוק את העוף ומערבבים את הסיר מדי פעם. מבשלים כ 45 דקות או עד שהעוף רך, והמיצים שלו לרוץ ברור. לחלופין אתה יכול לבשל את העוף עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F. מערבבים את הפטרוזיליה, וחומץ יין אדום. מסדרים את העוף על מגש על אורז לבן מבושל מראש, לשפוך את הרוטב העבה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מקשטים עם פטרוזיליה נוספת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר