רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח
מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם $2.8 למנה נופל בתקציב שלך, רגלי עוף & ירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח עשוי להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו קורנית, קמח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך.
הוראות
מערבבים יחד פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו מיובש, טימין מיובש וקמח בקערה בגודל בינוני ומערבבים יחד ביסודיות.אחד בכל פעם לדלות את רגלי העוף ואת הירכיים בתערובת קמח ותבלינים. שים אותם בצד על צלחת כמו שאתה work.In סיר גדול וכבד עם מכסה מחממים את שמן הזית מעל לגובה בינוני עד קרוב לעישון. מנמיכים את הטמפרטורה למדיום וזורקים את העוף לסיר. תיזהר להתיז. השמן חם!חום את העוף במשך 6 עד 8 דקות בכל צד. לאחר מכן מוסיפים את ריבס ובצל. מתבלים במלח ופלפל. ערבוב כל הזמן, לנבול ולחמם את הבצל, גירוד התחתון כדי לשחרר את העוף וכל חתיכות השחמה. תמשיכי לערבב בערך 10 דקות.
מוסיפים את השום, קורנית, ומניות עוף. לכסות את הסיר ולהפחית את החום.בדוק את העוף ומערבבים את הסיר מדי פעם. מבשלים כ 45 דקות או עד שהעוף רך, והמיצים שלו לרוץ ברור. לחלופין אתה יכול לבשל את העוף עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F. מערבבים את הפטרוזיליה, וחומץ יין אדום. מסדרים את העוף על מגש על אורז לבן מבושל מראש, לשפוך את הרוטב העבה מעל.
מקשטים עם פטרוזיליה נוספת ומגישים חם.