קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםאביב
מגזין

רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח

רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח
מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם $2.8 למנה נופל בתקציב שלך, רגלי עוף & ירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח עשוי להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו קורנית, קמח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך.

הוראות

1
מערבבים יחד פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו מיובש, טימין מיובש וקמח בקערה בגודל בינוני ומערבבים יחד ביסודיות.אחד בכל פעם לדלות את רגלי העוף ואת הירכיים בתערובת קמח ותבלינים. שים אותם בצד על צלחת כמו שאתה work.In סיר גדול וכבד עם מכסה מחממים את שמן הזית מעל לגובה בינוני עד קרוב לעישון. מנמיכים את הטמפרטורה למדיום וזורקים את העוף לסיר. תיזהר להתיז. השמן חם!חום את העוף במשך 6 עד 8 דקות בכל צד. לאחר מכן מוסיפים את ריבס ובצל. מתבלים במלח ופלפל. ערבוב כל הזמן, לנבול ולחמם את הבצל, גירוד התחתון כדי לשחרר את העוף וכל חתיכות השחמה. תמשיכי לערבב בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רגל עוףרגל עוף
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את השום, קורנית, ומניות עוף. לכסות את הסיר ולהפחית את החום.בדוק את העוף ומערבבים את הסיר מדי פעם. מבשלים כ 45 דקות או עד שהעוף רך, והמיצים שלו לרוץ ברור. לחלופין אתה יכול לבשל את העוף עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F. מערבבים את הפטרוזיליה, וחומץ יין אדום. מסדרים את העוף על מגש על אורז לבן מבושל מראש, לשפוך את הרוטב העבה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מקשטים עם פטרוזיליה נוספת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר