רגלי עוף צלויות עם תפוחי אדמה שום ופלפלים
רגלי עוף צלויות עם תפוחי אדמה שום ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, עלי טימין, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו רגלי עוף צלויות עם שום לימון, רגלי עוף קלויות בסגנון יווני, תפוחי אדמה וצלפים, ו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה, פלפלים, 3 כפות של המרינדה שום עשבי תיבול שמורות, שמן זית וטימין למחבת הקלייה. מתבלים במלח ופלפל טחון וזורקים היטב כדי לצפות את תפוחי האדמה והפלפלים.
לעשות 3 או 4 חתכים עמוקים בכל רגל עוף ולהגדיר אותם על גבי הירקות. לשפשף את 3 כפות הנותרים של מרינדה שום-עשב בכל רחבי העוף לתוך החתכים. מתבלים במלח ופלפל.
צולים את העוף במשך 1 שעה ו -10 דקות, מערבבים את הירקות פעם או פעמיים, או עד שהעוף מבושל דרך ותפוחי האדמה והפלפלים רכים ופריכים בנקודות.
המלצת יין: אדום בהיר, טארט ישלים את הפלפלים המתוקים כאן. שקול קלאסיקו קיאנטי כגון 2001 Nittardi Casanuova di Nittardi או 2000 Castello di Bossi.