קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רגלי צפרדע מטוגנת

רגלי צפרדע מטוגנת
רגלי צפרדע מטוגנת עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך קרקרים מלוחים, שמן צמחי, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רגלי צפרדע באוורגליידס, הצפרדע של פרנקנשטיין, מוקפץ, ו רגלי תרנגולת מטוגנות בתנור.

הוראות

1
יש לשטוף את רגלי הצפרדע ולטפוח יבש; להפריש. בשקית גדולה resealable, לשלב את פירורי קרקר מלוחים, קמח, קמח תירס, בצל, מלח ופלפל. שייק לערבב. בקערה רדודה, להקציף יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים את שמן הירקות ושמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. השמן צריך להיות על 1/2 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
טובלים את רגלי הצפרדע בחלב וביצה, ואז טובלים בתערובת הקרקר עד שמצופים באופן שווה. בזהירות למקם אותם בשמן החם. מבשלים עד חום זהוב בכל צד, כ 5 דקות לכל צד. אם הרגליים מתחילות חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה