רדיצ'יו וקייל בגריל בסגנון כרוב כבוש
כרוב כבוש בסגנון רדיצ'יו בגריל כרוב דורש סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 206 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמן זית, זרעי קימל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, שהוא מוצק. נסו רדיצ'יו וקייל בגריל, בסגנון כרוב כבוש, כרוב בלסמי ורדיצ'יו סאוט -, ו סלט יווני רדיצ'יו, קייל ואפרסמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את החומץ, הסוכר, 1 כפית מלח כשר, 1/4 כפית פלפל, קימל, זרעי חרדל, גרגרי ערער ושאלוט בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר והמלח מומסים.
מסירים מהאש ומסננים לקערה קטנה ומשליכים את המוצקים.
מברישים את הרדיצ ' יו בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הצד החתוך כלפי מטה עד להזהבה ומעט חרוך, 2 עד 3 דקות לכל צד. אין לבשל את הרדיצ ' יו לאורך כל הדרך, אלא לשמור על ביס כלשהו.
מוציאים מהגריל, פורסים דק ומכניסים לקערה.
מוציאים את הקייל מהמים ומנערים בעדינות כדי להוריד מעט מהמים (כל עודפי מים יעזרו לו לאדות בזמן הצלייה). מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. גריל עד נבול מעט חרוך מכל הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מוציאים, פורסים דק ומוסיפים לרדיצ ' יו.
מוסיפים מעט מתערובת החומץ וזורקים לציפוי. זורקים שוב עם שמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומוסיפים עוד חומץ אם רוצים.
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.