רדיקיו בגריל מושלם
רדיקיו בגריל מושלם דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רדיקיו בגריל מושלם, תירס בגריל מושלם על קלח, ו בשר חזיר צלוי בצורה מושלמת.
הוראות
חותכים את radicchio ברבעים לאורכם, להיות בטוח כדי לשמור על חלק מהגבעול מחובר לכל רבעון. לקצץ את כל פיסות כהות של גזע. לטבול את מגורי radicchio במי קרח במשך 1 שעה כדי להסיר קצת מרירות. שים צלחת על הקרדיקיו כדי לשמור אותם מתחת למים.
בקערה בינונית, לשלב את כל החומרים למעט מוצרלה.
הכן אש חמה בגריל שלך, או לחמם מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מסננים את הרדיקיו ומניחים אותם על מגבות נייר כדי לספוג את המים הנותרים. פתח את העלים והכפית את תערובת שמן הזית בפנים.
מניחים את מגורי הרדיקיו על תבנית אפייה ושופכים את תערובת המרינדה הנותרת. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
גריל רדיקיו עד השחמה מבחוץ אבל עדיין גלם במרכז, 3 עד 5 דקות, מפנה מדי פעם. היזהר, כמו תערובת השמן עשוי להבה.
כאשר רדיקיו מתחיל חום, למשוך מן הגריל, לפתוח קטע של כל חלק ומניחים פרוסה של מוצרלה בפנים.
מניחים רבעים בחזרה על מחבת הסדין ומניחים את המחבת ישירות על הגריל במשך 5 דקות כדי להמיס את הגבינה.
טפטוף כל שאריות רוטב מעל החלק העליון של רדיקיו בגריל ומגישים חמים.
אם ביצוע רדיקיו מראש: לפני המפלגה, יש את רדיקיו סחוט מושרה בויניגרט במקרר.