קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רובי ראז קינוח ריבועים

רובי ראז קינוח ריבועים
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? רובי ראז קינוח ריבועים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 202 קלוריות. מתכון זה משמש 18. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שיבולת שועל לבישול מהיר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 16%. מתכונים דומים: קינוח כתום עם רוטב חמוציות אודם, קינוח קרם פיסטוק קפוא עם רוטב פטל אודם, ו הרז-מטז.

הוראות

1
מסננים פטל, שומרים מיץ.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מיץמיץ
2
הוסף מספיק מים למיץ השמור כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות; הניחו פירות יער בצד. בסיר קטן שלבו את הסוכר ועמילן התירס. מערבבים בהדרגה תערובת מיץ פטל עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את הגרגרים והרברב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
פטלפטל
פירות יערפירות יער
ריבסריבס
מיץמיץ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בקערה שלבו את מרכיבי הקרום עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד 1/4 כוס לציפוי. לחץ על תערובת הפירורים שנותרה ל -13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
למעלה עם תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
6
מפזרים תערובת פירורים שמורה.
7
אופים 35-40 דקות יותר או עד שתוסס וריבס רך. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "