קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

רודיאו צ'ילי

רודיאו צ'ילי
רודיאו צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 572 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, אבקת צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צ'יזבורגרים רודיאו, רודיאו כונן בגריל טורקיה, ו סלט עוף רודיאו ראנץ.

הוראות

1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מפזרים את הבקר עם המלח ומעט פלפל. מבשלים את הבקר, ב -4 מנות, עד להשחמה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוציאים את הבקר מהסיר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים לתנור ההולנדי את הצ 'ילי האדום, הג' לפנוס, הבצל ופלפלי הפובלאנו. מבשלים עד שהפלפלים רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את המרק, אבקת הצ 'ילי, פלפל צ' ילי אנצ ' ו, כמון, אבקת שום, רוטב עגבניות ובירה. מערבבים פנימה את הבקר וכל מיצי הבקר. מביאים את התערובת לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, חשף, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבשר רך, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
מוסיפים את המאסה הרינה תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
7
מגישים עם תוספות רצויות.

מרכיבים

2בצל צהוב בינוני, קצוץחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה מקסיקנית כההבירה מקסיקנית כהה425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)2(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל צ'ילה טחון אנצ' ופלפל צ'ילה טחון אנצ' ו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחון קלויכמון טחון קלוי8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון2jalapenos, זרע וקצוץjalapenos, זרע וקצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואג'לפנוס פרוסג'לפנוס פרוס3(חוֹרֶף)(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)2largesבצל, קצוץבצל, קצוץ2פלפלים poblano, זרע וקצוץפלפלים poblano, זרע וקצוץ2צ'ילי אדום, זרעים וקצוציםצ'ילי אדום, זרעים וקצוצים8ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'ילי אדוםצ'ילי אדום2kgsצלי בקר ללא עצמות, גזוז וחתוך לחתיכות בגודל 1 אינץצלי בקר ללא עצמות, גזוז וחתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינה קרועהגבינה קרועה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמנת חמוצהשמנת חמוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות קסטלר קאווה רוזאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוזאדו
קסטלר קאווה רוזאדו
קסטלר קאווה רוזקסלי הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. מיושן במשך 12 חודשים על השקיות לפני השחרור, הוא מספק באופן עקבי טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין בפני עצמו.