רוזטות
רוזטות הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 24 מנות. לארוחה זו יש 194 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, מים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: רוזטות , רוזטות תפוחי אדמה ורוזטות מרנג לעוס .
הוראות
בקערה קטנה מקציפים ביצים וסוכר; מערבבים חלב ווניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לבלילה עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים 2-1/2 אינץ' שמן ל-375 מעלות במטיגון עמוק או במחבת חשמלית.
מניחים ברזל רוזטה בשמן חם, ואז טובלים בבלילה, שלושה רבעים במעלה דפנות הברזל (אל תתנו לבלילה לזלוג מעל הברזל). מניחים מיד בשמן חם; לשחרר את הרוזטה עם מזלג ולהסיר ברזל.
מטגנים רוזטות 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מוציאים לרשתות מרופדות במגבת נייר. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
לציפוי, שלבו את הסוכר של הקונדיטורים, הווניל ומספיק מים כדי להשיג עקביות טבילה. טובלים קצוות של רוזטות בציפוי; לתת להתייבש על מתלים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Iron Horse Wedding Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.