רוזמרי הולנדייז
רוזמרי הולנדז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לך מיץ לימון, חלמונים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס הולנדז, הולנדז אבוקדו, ו הולנדז חסין תקלות.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת 2 כפות; להוסיף 1/2 כוס מים חמים.
מוסיפים כשליש של חמאה לתערובת ביצים; מבשלים על חם, לא רותח, מים, מטאטא כל הזמן, עד שהחמאה נמסה.
מוסיף עוד שליש חמאה, ערבוב כל הזמן. כשהרוטב מתעבה, מוסיפים את שאר החמאה. לבשל עד הטמפרטורה מגיעה 160, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים ברוזמרין.
הסר רוטב מדוד כפול; לשרת מיד.