רוזמרין פורל עם סלסה דובדבן-עגבניות
רוזמרין פורל עם סלסה דובדבן-עגבניות יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 573 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוזמרין ועוד 8 ענפים, פורל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוזמרין פורל עם רוטב דובדבן-עגבניות, טרוטת עין-הקשת עם סלסת עגבניות מעושנת, ו טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות וסלסה טרגון.
הוראות
מערבבים עגבניות, שאלוט, חומץ ורוזמרין קצוץ בקערה. מערבבים ב 1 כף שמן. רוטב העונה עם מלח ופלפל.פורל פתוח כמו ספר על משטח עבודה.
מקום 2 גבעולי רוזמרין על כל אחד; לקפל לסגירה.מחלקים 3 כפות שמן בין 2 מחבת nonstick גדולה.
מניחים מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 2 פורל לכל מחבת. לבשל פורל עד חום בחוץ ופשוט אטום במרכז, על 4 דקות לכל צד.
העבר לצלחות. רוטב כפיות לצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.