רוטב אורז לבבי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 193 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל קאיין, סלרי, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שעועית אדומה וחזקה ואורז, הודו לבבי ואורז, ו סלט אורז לבבי.
הוראות
1
בכמה תנורים הולנדים גדולים או מאגרים, מבשלים את הבשר, החזיר והבצל על אש בינונית עד שהבשר אינו ורוד יותר; מנקזים. מערבבים את הסלרי, פלפל ירוק ופימינטוס.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים מים ומרקים; מערבבים את התיבול Creole, מלח, פלפל קאיין. מערבבים לתוך תערובת בשר; מביאים לרתיחה. מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בזהירות להעביר תערובת לשלושה משומן 13-in. אקס-9-אין. אפיית כלים. מכסים ואופים ב 350° במשך 30 דקות; מערבבים. מכסים ואופים 30-40 דקות יותר או עד אורז רך.