רוטב איטלקי
זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח, אבקת שום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות איטלקיות מסורתיות עם רוטב יום ראשון, נקניק איטלקי מתוק עם רוטב אדום ופסטה, ו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
בצל מטגן ושום עד להשחמה קלה.
מניחים כתף חזיר בסיר, ויוצקים 1/2 כוס יין לבן 3 כוסות מים. בקערה קטנה, לשלב אורגנו, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, אבקת שום, מלח ופלפל.
מפזרים 1/4 של תערובת תבלינים על בשר חזיר. כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות מפנה מדי פעם.
הוסף מים מעת לעת במידת הצורך.
יוצקים רסק עגבניות. למלא פחיות עם מים, ויוצקים (כ 6 כוסות). מערבבים בתערובת התבלינים הנותרים והסוכר. כאשר הנוזל מתחיל לבעבע, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 4 עד 5 שעות. מערבבים מדי פעם, ולהתאים תבלינים לפי הטעם.