רוטב בולונז
רוטב בולונז נטול גלוטן, וקמאיות רוטב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו רוטב בולונז.
הוראות
במחבת גדולה, לשלב את הבצל, סלרי, גזר, ושמן זית ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד.
תוסיף את החלב. להגביר את החום גבוה לבשל עד החלב התאדה.
להעביר את התערובת לתבשיל כבד 4-6 ליטר. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את רסק העגבניות; לבשל על אש נמוכה כדי להפחית את המרירות שלה, על 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות לתבשיל, יחד עם העגבניות, המלח והאגוז מוסקט. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, חשוף, במשך 2 עד 3 שעות. מערבבים לעתים קרובות.