רוטב בורדלייז עם פטריות
רוטב בורדלייז עם פטריות יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 122 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, רוטב ווסטרשייר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: רוטב בורדלייז, סטייקים עם רוטב בורדלייז, ו סטייק צלוי עם רוטב בורדלייז.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת השאלות, ומבשלים עד שאלות התרכך והפך שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את 3 כפות החמאה הנותרות, ומערבבים את הפטריות ברגע שהחמאה נמסה. מבשלים ומערבבים את הפטריות עד שהם מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
יוצקים את מרק הבשר, היין, ורוטב ווסטרשייר; מתבלים עם עלה דפנה וקורנית, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. לאחר מבשלים, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל, שנחשף עד הרוטב מפחית מעט, כ 30 דקות. ממיסים את עמילן התירס במים הקרים ומערבבים לרוטב הבוער עד לעיבוי.
הסר את עלה דפנה לפני ההגשה.