קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

רוטב בראסיולה ונקניק יום ראשון

רוטב בראסיולה ונקניק יום ראשון
רוטב בראסיולן ונקניק יום ראשון עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1182 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות והרימו עלי פטרוזיליה שטוחים, פרושוטו די פארמה, צנוברים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 94%. נסו רוטב בראסיולן ונקניק יום ראשון, צלי סיר יום ראשון עם רוטב פטריות, ו רוטב יום ראשון ומקרוני (ספגטי, באמת) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מפזרים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל. בקערה שלבו מחצית מהגבינה, פירורי הלחם, 1/2 כוס פטרוזיליה, צנוברים, גרידת לימון, סלמי, שום טחון ופלפל הצ ' ילי הקצוץ דק. למעלה את הסטייקים, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום טחוןשום טחון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פירורי לחםפירורי לחם
גרידת לימוןגרידת לימון
צנובריםצנוברים
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
סלאמיסלאמי
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מגלגלים וקושרים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גלולגלול
4
מחממים כ -2 כפות אווו בסיר על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מעשן מוסיפים את צרורות הבשר ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוציאים את צרורות הבשר, ואז מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בשרבשר
6
מוסיפים כ -1 כף אבו ומנמיכים את האש לבינונית, ואז מערבבים פנימה את זרעי השומר ומבשלים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
7
מוסיפים את היין ומזלפים את התבנית, ואז מוסיפים את העגבניות, עלה הדפנה, הגזר, הסלרי והבצל החצוי. שוברים את העגבניות, ומוסיפים את הפאסטה, ואז מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מחליקים את הבשר והנקניקיות לרוטב ומביאים לבועה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה חלקית במשך כמה שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
נקניקנקניק
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
פאסאטהפאסאטה
סלריסלרי
באזיל!באזיל!
בצלבצל
רוטברוטב
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
במחבת מחממים כ -2 כפות אוו, 2 סיבובים של התבנית, ואז מוסיפים את הבצל הפרוס, הקובנלים, הפלפלים האדומים ופלפל הצ ' ילי הפרוס, ומבשלים לריכוך, תוך ערבוב תדיר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הציר, את יתרת 1/4 כוס הפטרוזיליה, רסק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
פטרוזיליהפטרוזיליה
מלאימלאי
10
לארוחה מקדימה, מצננים את הרוטב והבשר ומכניסים למקרר. מחממים מחדש על להבה בינונית-נמוכה על הכיריים עד לחימום. אחסן את הבצל והפלפלים בנפרד וחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
11
להגשה מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים את המים ומבשלים את הספגטי לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מניחים את הבשר והנקניקיות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בשרבשר
13
מוציאים את הבצל, הגזר, הסלרי ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
14
מוסיפים לרוטב כ -1 כוס ממי הבישול העמילניים, ואז שמים מחצית מהרוטב בסירת רוטב. ממיסים את החמאה לרוטב שנותר וזורקים עם הפסטה והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
רוטברוטב
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
15
מגישים את הפסטה לצד גליל הבשר והנקניק. מעל הפסטה והבשר עם עוד רוטב וגבינה, ומגישים את הפלפלים והבצל על גבי הנקניקיה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
נקניקנקניק
גבינהגבינה
בצלבצל
פסטהפסטה
רוטברוטב
בשרבשר
גלולגלול

מרכיבים

1קומץעלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או בקרציר עוף או בקר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתוצרת בית לבן פירורי לחם או panko, קלויתוצרת בית לבן פירורי לחם או panko, קלוי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1קטןגזר, מקולף וחציגזר, מקולף וחצי1צלע קטנהסלרי, חצויסלרי, חצוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסEVOOEVOO1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומר, 1/3 דקליםזרעי שומר, 1/3 דקלים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוציםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוצים2smallsפלפלים צ'ילה כגון דובדבן איטלקי או פרזנו, 1 זרע קצוץ דק (יכול להחליף 1 כפית פתיתי פלפל כתוש אדומים יבשים), ו 1 פרוס דקפלפלים צ'ילה כגון דובדבן איטלקי או פרזנו, 1 זרע קצוץ דק (יכול להחליף 1 כפית פתיתי פלפל כתוש אדומים יבשים), ו 1 פרוס דק6קישוריםנקניק איטלקי חםנקניק איטלקי חם2חתיכות טופי הית' ברכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1קטןבצל, חצוי וקלףבצל, חצוי וקלף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פקורינו מגוררת, בתוספת יותר לעבור ליד השולחןגבינת פקורינו מגוררת, בתוספת יותר לעבור ליד השולחן2פלפל קובנל, פרוס דקפלפל קובנל, פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים או שקדים פרוסים, קלוייםצנוברים או שקדים פרוסים, קלויים113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלאמי או פרושוטו די פארמה, קצוץ דקסלאמי או פרושוטו די פארמה, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, פרוס דקפלפל אדום, פרוס דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרpassata או רסק עגבניותpassata או רסק עגבניות2פחיות גדולותעגבניות סן מרזנו איטלקיותעגבניות סן מרזנו איטלקיות6סטייקים עגולים דקים מאוד, כ -8 אונקיותסטייקים עגולים דקים מאוד, כ -8 אונקיות1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום או צהוב, פרוס דקבצל אדום או צהוב, פרוס דק6ציפורןשום, 3 טחון או מגורד, 3 כתוששום, 3 טחון או מגורד, 3 כתוש