רוטב ברביקיו הויסין נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 194 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לך רוטב סויה, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוטב ברביקיו הויסין, צלעות ברביקיו הויסין, ו עוף ברביקיו בתנור הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים רוטב הויסין, קטשופ, שרי, חומץ, דבש, רוטב סויה, Sriracha, פלפל סצ ' ואן, פלפל לבן, ואבקת חמישה תבלינים; מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעט מעובה, על 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
פלפל לבן
פלפל
רוטב סויה
Sriracha
קטשופ
חומץ
שרי.
דבש
5
תערובת רוטב עד חלקה עם בלנדר מקל, או להעביר לצנצנת של בלנדר רגיל תערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, להעביר לצנצנת ולאחסן במקרר עד חודש.