רוטב ברביקיו עטור הפרסים של קתי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה זוכת פרסים, צ'ילי עטור פרסים, ו פאי תפוחים כמעט עטור פרסים.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, מולסה, סוכר חום, בצל, אבקת שום, פלפל שחור טחון, פלפל קאיין, מיץ לימון, מיץ עגבניות, טעם עשן נוזלי. מחית עד חלקה, ולהעביר לסיר.
מניחים סיר על הכיריים מעל חום בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים כ 1 שעה, או לעובי הרצוי.