רוטב ברביקיו תפוחים קלוי
רוטב ברביקיו תפוח קלוי עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1384 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, רסק תפוחים, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, סלק קלוי עם גרגיר נחלים ורוטב תפוחים חזרת, ו בס שחור קלוי עם סיידר תפוחים-רוטב קייל (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את התפוח בשמן ולמקם בשכבה אחת על תבנית אפייה ולצלות בתנור 204° שחומם מראש עד שהם מתחילים לקרמל, כ -20 דקות.מביאים הכל לרתיחה, להפחית את החום, מבשלים במשך 15 דקות, להסיר מחום ומחית בבלנדר או מעבד מזון.תשרי את החזיר במקרר למשך הלילה.גריל מעל חום בינוני גבוה עד שהם מקבלים קצת חרוך עם סימני גריל, על 3-5 דקות לכל צד, בואו לשבת כמה דקות וליהנות!