קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בשמל

רוטב בשמל
רוטב בשמל הוא רוטב המגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, חמאה, אגוז מוסקט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מתכון קלאסי ברוטב צ'אמל (רוטב לבן), רוטב צ'מל, ו רוטב בשמל.

הוראות

1
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר גדול על אש בינונית. מתבלים את הבצל במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהם הופכים שקופים וארומטיים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד שהקמח והחמאה דומים לחול רטוב, בערך 3 עד 4 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מוסיפים את עלה הדפנה ואגוז המוסקט ומתבלים במלח, לפי הטעם. הביאו לאט את תערובת החלב / קמח לרתיחה, תוך ערבוב תדיר כדי למנוע חריכה בתחתית. וודאו שהחלב מגיע לרתיחה או שהקמח לא יתבשל ותישארו עם תחושה עמילנית מאוד מעוררת התנגדות על הלשון.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
4
לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה והתעבה, הסירו אותו מהאש. מחק את עלה הדפנה. מערבבים פנימה את הפרמיג ' אנו המגורד, טועמים ומתקנים תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תיבולתיבול
עלי דפנהעלי דפנה
רוטברוטב
5
להשתמש מייד או במקרר, מכוסה, עד מוכן להרכיב צלחת.
6
שמנת!