רוטב בשמל
רוטב בשמל הוא רוטב המגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, חמאה, אגוז מוסקט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מתכון קלאסי ברוטב צ'אמל (רוטב לבן), רוטב צ'מל, ו רוטב בשמל.
הוראות
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר גדול על אש בינונית. מתבלים את הבצל במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהם הופכים שקופים וארומטיים מאוד.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד שהקמח והחמאה דומים לחול רטוב, בערך 3 עד 4 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב עד להטמעה.
מוסיפים את עלה הדפנה ואגוז המוסקט ומתבלים במלח, לפי הטעם. הביאו לאט את תערובת החלב / קמח לרתיחה, תוך ערבוב תדיר כדי למנוע חריכה בתחתית. וודאו שהחלב מגיע לרתיחה או שהקמח לא יתבשל ותישארו עם תחושה עמילנית מאוד מעוררת התנגדות על הלשון.
לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה והתעבה, הסירו אותו מהאש. מחק את עלה הדפנה. מערבבים פנימה את הפרמיג ' אנו המגורד, טועמים ומתקנים תיבול, במידת הצורך.
להשתמש מייד או במקרר, מכוסה, עד מוכן להרכיב צלחת.