רוטב בשר לבבי
רוטב בשר לבבי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 256 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 7 . אם יש לכם עגול הקרקע, פטרוזיליה, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב בשר איטלקי לבבי, פשטידת בשר לבבית, ו פשטידת בשר לבבית.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בתנור הולנדי גדול; לבשל על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים, ערבוב עד שהוא מתפורר.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף מהתנור ההולנדי עם מגבת נייר.
להחזיר תערובת בשר לתנור ההולנדי; להוסיף עגבניות ו 6 המרכיבים הבאים, ערבוב טוב. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 35 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטרוזיליה; מבשלים 5 דקות.
כפית 1 1/2 כוסות רוטב לתוך כל אחד 5 שכותרתו כבד חובה, zip-top שקיות פלסטיק. חנות במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 3 חודשים.