קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בשר פורצ'יני

רוטב בשר פורצ'יני
רוטב בשר פורצ'יני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני רוטב. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אורגנו, עגבניות טחון, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב פטריות פורצ'יני, ו טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות פטריות ב 1 כוס מים חמים עד רך, על 15 דקות. לשפשף בעדינות מתחת למים כדי לשחרר חצץ, ואז להרים (נוזל מילואים); דק קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, יוצקים שמן למחבת 6-8 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים עגל, חזיר, פטרוזיליה ושום. מערבבים כל הזמן, לשבור בשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים עגבניות, אורגנו, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ופטריות; בזהירות לשפוך נוזל השריית שמורות, עוזב חצץ מאחור. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות נשברים ורוטב הוא עבה, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך