קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

רוטב הודו

רוטב הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב טורקיה. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גזר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את כנפי טורקיה (גם עמוד השדרה והצוואר אם יש לך את זה) לתוך מחבת קלייה קטנה לצלות אותם עד שהם זהובים חום, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
חום 3 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הבצל, גזר, שום, עשבי תיבול, פלפל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
גזרגזר
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
6
תוסיף את כנפי העוף.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
7
יוצקים קצת מים למחבת הצלייה לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית; להוסיף את זה לסיר. מכסים הכל בסיר עם מים קרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום ומבשלים כ 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סירסיר
8
מסננים את מוצקים ולהשליך. למחוק את הסיר ולשים אותו על אש בינונית. ממיסים את החמאה עם 2 כפות הנותרים שמן זית ומוסיפים את הקמח. מבשלים רביכה זו, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חום זהוב. לאט לאט להקציף במלאי מתוח להיזהר לעבוד כל גושים. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר