רוטב הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב טורקיה. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גזר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
שים את כנפי טורקיה (גם עמוד השדרה והצוואר אם יש לך את זה) לתוך מחבת קלייה קטנה לצלות אותם עד שהם זהובים חום, על 30 דקות.
חום 3 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, גזר, שום, עשבי תיבול, פלפל ומבשלים 5 דקות.
יוצקים קצת מים למחבת הצלייה לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית; להוסיף את זה לסיר. מכסים הכל בסיר עם מים קרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום ומבשלים כ 1 1/2 עד 2 שעות.
מסננים את מוצקים ולהשליך. למחוק את הסיר ולשים אותו על אש בינונית. ממיסים את החמאה עם 2 כפות הנותרים שמן זית ומוסיפים את הקמח. מבשלים רביכה זו, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חום זהוב. לאט לאט להקציף במלאי מתוח להיזהר לעבוד כל גושים. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -10 עד 15 דקות.