רוטב הספגטי הטוב ביותר של אמא
רוטב הספגטי הטוב ביותר של אמא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -52 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ספגטי עם טונה ורוטב עגבניות (ספגטי אל טון ופומודורו), ו ספגטי אל וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד עגבניות שלמות, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, מים, פטריות, בצל, שום, סוכר, מלח ופלפל, בזיליקום וקורט 1 של סודה לשתיה בסיר גדול. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב. צמצום לרתיחה, ומבשלים במשך 4 שעות מינימום.
מערבבים קורט נוסף של סודה לשתייה; הרוטב יקצף. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם עבים וכמעט חומים. דאגו לגרד את דפנות התבנית לרוטב.
לאחר שהרוטב עקביות במזלג, מערבבים פנימה גבינת פרמזן. שימו לב שהגבינה לא נשרפת. טעם רוטב. אם הוא חריף או חומצי מדי, הוסיפו קורט נוסף של סודה לשתייה והבשלו עוד 1/2 שעה.
מצננים, מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. למחרת, לחמם ולהגיש.