רוטב הצדפה של אמא אנדרסון
גשו לסופר וקנו קוביות מילוי, ציר עוף, קרביים עוף ועצם צוואר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קיסר של אמא אנדרסון, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בסיר, מוסיפים את הקרביים, עצם הצוואר, בצל ומניה. מבשלים ומבשלים על נמוך במשך 20 דקות. זרוק את הבצל ועצם הצוואר.
הסר את הקרביים הנותרים וקצוץ.
למקם בחזרה במלאי ולהניח בצד. מסננים את הצדפות מעל סיר המלאי ומניחים בצד את הצדפות.
בקערה גדולה, מערבבים את כל קוביות המילוי עם הפטרוזיליה ומניחים בצד.
במחבת מטוגנת על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה, סלרי, בצל, מרווה, טימין ושום. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה נחמדה של פלפל. מבשלים עד הבצלים והסלרי רכים, אבל השום אינו משחימים.
הסר לקערת קוביות לחם. באותו מחבת, מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה וצדפות.
לטגן עד שהקצוות מתחילים להתכרבל על הצדפות.
הסר את הקערה של קוביות מלית ומערבבים לשלב עם הכל.
יוצקים את המניה על התערובת ומערבבים. זה רוטב רטוב, אז זה יהיה מאוד לח.
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. לחץ למטה כדי להפוך אותו קומפקטי, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להעלות את הטמפרטורה ל 400 מעלות F ואופים נחשפו עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות יותר.