רוטב זנגביל
רוטב זנגביל נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קצפת, מלח, מרלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת זנגביל עם רוטב לימון, עוגת זנגביל עם רוטב לימון, ו עוגת זנגביל עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בת 3 עד 4 ליטר, משלבים מרלו או יין אדום יבש אחר, פורט טוני ומיץ תפוזים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומערבבים מדי פעם עד מופחת 1 1/4 כוסות, 12 עד 15 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס מים חמים demi-glace (ראה הערות).
להתפורר מספיק של טריזים זנגביל או gingersnaps לעשות 2/3 כוס.
מוסיפים תערובת זנגביל ודמי-glace לתערובת יין; בואו לעמוד עד זנגביל התרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים קצפת ומערבלים עד חלקה. חזור לפן.
מערבבים על אש נמוכה עד חם.
להקציף בחמאה עד מעורבב וחלק.