רוטב טוב
רוטב טוב הוא צמחוני רוטב. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, מרק עוף, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו רוטב טוב, צלי חזיר והטוב והטוב בשבילך לאתגר, ו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה המובהרת במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את טימין ומרווה בחמאה עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה או עד שהתערובת מריחה אגוזים.
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים למחבת את מרק העוף ורוטב הסויה.
להקציף לשלב ולחסל כל גושים. הביאו את התערובת לרתיחה ובשלו עד להסמכה קלה, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומוסיפים את החומץ ואגוז המוסקט.
יוצקים לתרמוס כדי להתחמם להגשה.
ממיסים את החמאה בסיר כבד על אש נמוכה ומבשלים לאט עד שהבעבע מפסיק והנוזל מתבהר, 30 עד 40 דקות. מסננים ומצננים, הקפידו להשאיר מוצקים בתחתית התבנית. יש לאחסן בכלי אטום במקרר עד חודש.