רוטב כבש מנגלורי
רוטב בשר כבש Mangalorean עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 847 קלוריות. אם יש לך צלעות כבש, שמן צמחי, זרעי פרג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Mangalorean בקר ורוטב בייקון, תבשיל בשר כבש, ו קארי כבש.
הוראות
לשפשף את הטלה על כל המשטחים עם רסק זנגביל/שום ומלח. אפשר לנוח בזמן שאתה עושה את ממרח masala, או עד לילה במקרר.
כדי להפוך את מסאלה: מחבת ברזל יצוק מחום גבוה עד עישון. להפחית חום בינוני. מוסיפים קינמון, פרג, צ ' ילי, קוקוס, כוסברה, כמון, וציפורן. לבשל, לערבב ולזרוק כל הזמן עד ריחני, על שתי דקות.
העברת תערובת לקערה ולאפשר להתקרר לחלוטין.
העברה לבלנדר, להוסיף בצל ודופק, הוספת 1 כוס מים במרווחים קטנים עד משחה חלקה נוצרת.
שמן חום בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני-נמוך ולהוסיף רסק מסאלה. לבשל, ערבוב כל הזמן עד הנפט מפריד, על 10 דקות. השמן צריך לקחת על עצמו את הצבע האדום של מסאלה בשלב זה. (שמור על לעמוד מחוץ לדרך, מסאלה משחות splutter.)
מוסיפים את חתיכות כבש ותפוח אדמה ומערבבים עד מצופה ממרח מסאלה.
מוסיפים 2 כוסות מים, מערבבים לשלב, ומתבלים קלות עם מלח (מרק יפחית, אז לא overseason). מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים, מכוסה, עד שה הוא רך לחלוטין, כשעה וחצי. מתבלים לפי הטעם במלח.
מקשטים עם קמצוץ ליים ועלי כוסברה.
מגישים חם עם כיכר לחם או אורז לבן.