קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

רוטב כבש מנגלורי

רוטב כבש מנגלורי
רוטב בשר כבש Mangalorean עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 847 קלוריות. אם יש לך צלעות כבש, שמן צמחי, זרעי פרג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Mangalorean בקר ורוטב בייקון, תבשיל בשר כבש, ו קארי כבש.

הוראות

1
לשפשף את הטלה על כל המשטחים עם רסק זנגביל/שום ומלח. אפשר לנוח בזמן שאתה עושה את ממרח masala, או עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
כדי להפוך את מסאלה: מחבת ברזל יצוק מחום גבוה עד עישון. להפחית חום בינוני. מוסיפים קינמון, פרג, צ ' ילי, קוקוס, כוסברה, כמון, וציפורן. לבשל, לערבב ולזרוק כל הזמן עד ריחני, על שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברת תערובת לקערה ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
העברה לבלנדר, להוסיף בצל ודופק, הוספת 1 כוס מים במרווחים קטנים עד משחה חלקה נוצרת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שמן חום בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני-נמוך ולהוסיף רסק מסאלה. לבשל, ערבוב כל הזמן עד הנפט מפריד, על 10 דקות. השמן צריך לקחת על עצמו את הצבע האדום של מסאלה בשלב זה. (שמור על לעמוד מחוץ לדרך, מסאלה משחות splutter.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את חתיכות כבש ותפוח אדמה ומערבבים עד מצופה ממרח מסאלה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מוסיפים 2 כוסות מים, מערבבים לשלב, ומתבלים קלות עם מלח (מרק יפחית, אז לא overseason). מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים, מכוסה, עד שה הוא רך לחלוטין, כשעה וחצי. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מקשטים עם קמצוץ ליים ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
מגישים חם עם כיכר לחם או אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)