רוטב לחם
רוטב לחם יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 422 קלוריות. מתאים ל-7 ומחירו 2 מנות.09 דולר למנה. אם יש לכם עלה דפנה, בצל, חלקי הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מלית לחם עשב ורוטב גיבלט, צלעות חזיר עם רוטב לחם תירס פקאן ורוטב סיידר, ו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מילוי מרווה ורוטב ברנדי.
הוראות
חותכים בצל לטריזים, מתחילים מלמעלה וחותכים עד 1/2 אינץ ' מקצה השורש. מפרידים מעט טריזים ומניחים בתבנית צלייה גדולה ומשומנת קלות.
אופים בחום של 500 למשך 45 דקות או עד להשחמה והודו.
תביא טורקיה, בצל, מרק פחיות 5, גזר, ו 4 מרכיבים הבאים (סלרי דרך זרעי שומר) לרתיחה בתנור הולנדי גדול; מכסים, מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה.
מסננים ירקות והודו, שומרים מרק בתנור הולנדי. מעבדים ירקות במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. עור, עצם, דק קוצצים תרנגול הודו.
קצף רזה מן המרק. מחזירים תערובת הודו וירקות למרק.
מוסיפים לחם ומרק עוף שנותר, במידת הצורך. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, 30 דקות.