הרוטב לחם תירס המתכון יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 25 שעות ו-40 דקות. זה מנות ראשונות יש 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, קיצור, טימין טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים את לחם תירס מחבת וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להם להתייבש במשך כ 24 שעות עד פריך לחלוטין. לאחר יבש, להעביר את הקוביות לקערת ערבוב גדולה לזרוק לערבב אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס מחבת
לחם צרפתי
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לחמם מחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא נמס, להוסיף את הסלרי, גזר ובצל, ומבשלים כמה דקות עד הבצל הם כמעט שקוף, על 6 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת מרק לתוך הלחם, לזרוק בקלילות כמו שאתה הולך. המשיכו להוסיף בהדרגה את תערובת המרק, טועמים ככל שאתם הולכים ומוסיפים עוד תיבול ועשבי תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גויה סאזון
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כורכום
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מוסיפים מלח בזהירות. אתה לא רוצה על מלח המילוי שלך. אם התערובת היא לא מספיק לחה, להוסיף קצת יותר מרק עוף ומערבבים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
מפאלדי טרי אם אפשר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מניחים את הרוטב בתבנית אפייה מלבנית ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להמיס 2 כפות של קיצור במחבת ברזל יצוק. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב מלא. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב היטב. ממיסים את כוס 1/4 הנותרים נמסו התקצרות ולהוסיף הבלילה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
יוצקים למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.