רוטב לחם תירס וגורגונזולה יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. ללחם הזה יש 344 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, שאלוט, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ירקות עם רוטב גורגונזולה, סלט אגס עם רוטב גורגונזולה, ו פלחי קרחון עם רוטב גורגונזולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
חמאה שתיים 9-על 13-in. אפיית כלים. תניח בצד. בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס 1/3 כוס חמאה. הניחו בצד וקררו מעט.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה בחמאה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
5
בואו מגניב ולאחר מכן לחתוך לחם תירס לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, בקערה קטנה, להשרות פורצ ' יני ב 1 3/4 כוסות מים חמים במשך 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר פורצ ' יני ללוח חיתוך בערך לקצוץ. שמורת פורצ ' יני ושריית נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
7
ממיסים הנותרים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף כרישה, שום, שאלוט, פורצ ' יני, מרווה, הנותרים 1 כפית. מלח. לבשל, ערבוב, עד כרישה בצלצלים הם רכים, על 5 דקות. בזהירות לשפוך פורצ ' יני נוזלי, משאיר מאחור כל חצץ בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה מאוד, להקציף יחד הנותרים 4 כוסות חלב 6 ביצים. מערבבים בתערובת כרישה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים קוביות באגט ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים קוביות לחם תירס ומקפלים בעדינות לערבב.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים לתבנית אפייה משומנת שנייה ושוברים את gorgonzola לחתיכות קטנות תוך פיזור מעל.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.