המתכון רוטב לחם תירס בסגנון דרום טבעוני יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 221 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עמילן טפיוקה, קמח תירס, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס תוצרת בית בסגנון דרומי, רוטב לחם תירס דרומי, ו רוטב לחם תירס דרומי.
הוראות
1
הכן את לחם התירס: לרסס או לנגב צלחת אפייה 88 אינץ ' עם שמן. מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, עמילן תירס, ומלח היטב. בקערה קטנה יותר, מערבבים את החלב, רוטב תפוחים, ומי כוס 1/4.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להוסיף רטוב יבש ומערבבים בעדינות עד מופץ באופן שווה, אבל לא יתר לערבב.
3
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 20-30 דקות. כאשר להב סכין יוצא נקי, זה נעשה. להפריש להתקרר. (אתה יכול לעשות את זה יום או יומיים לפני הזמן.לאחר לחם התירס הוא מגניב, להתפורר אותו לתוך קערה גדולה מאוד. זה לא צריך להיות שבור לחלוטין לפירורים, אבל לא צריך להיות כמה חתיכות גדולות יותר מ 1/2 אינץ'. קרע את לחם התבואה כולו לחתיכות קטנות (אתה יכול לעשות את זה בשתי קבוצות במעבד המזון, אם אתה רוצה) ולהוסיף אותו ללחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ואת התזה של מים ומבשלים עד הבצל מתחיל לרכך, הוספת מים על ידי כף במידת הצורך כדי למנוע דבק.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את הפטריות ושום, כף או שתיים מים, ומכסים. מבשלים עד הפטריות לרכך להתכווץ, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הירקות ללחם המתפורר. מערבבים את הקורנית, מרווה, רוזמרין, ופלפל שחור, מוודא את התבלינים מופצים באופן שווה.מערבבים את רוטב הסויה וחמאת האגוזים, אם תרצה בכך, לתוך מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חמאת אגוזים
למרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צלי חזיר שלם, קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
יוצקים אותו על תערובת הלחם, ערבוב כמו שאתה הולך. לחם צריך להיות רטוב ביסודיות אבל לא לשחות בנוזל. בדוק את הלחות ולהוסיף מרק נוסף לפי הצורך. (השתמשתי תוספת 2/3 מרק כוס.) בדוק את התבלינים ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מפזרים קצת מלח מעושן, אם תרצה.מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
שמן גדול, 913 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
להעביר את הרוטב לתבנית האפייה להחליק את החלק העליון מבלי לארוז אותו לתוך המנה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הסר את רדיד ואופים במשך 20-30 דקות נוספות, עד העליון הוא חום אבל ההלבשה לא התייבש.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.