רוטב ספגטי הודו עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-15 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -18 גרם חלבון , 4 גרם שומן , וסך של 309 קלוריות . תמורת 93 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 8 חובבי אוכל וטבחים. לכו לחנות וקנו אורגנו, אבקת שום, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 78% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: רוטב הספגטי הטוב ביותר אי פעם , רוטב עגבניות טרי וספגטי מהגינה , וספגטי עם רוטב בולונז .
הוראות
1
מפוררים נקניקיות והודו למחבת גדולה עם ציפוי נון-סטיק מצופה בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות, הפלפל הירוק והבצל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מוסיפים את הרסק, העגבניות, רסק העגבניות, עלי הדפנה והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 30 דקות.