רוטב מוסקאדין
רוטב Muscadine נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ציפורן טחון, allspice הקרקע, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Muscadine ו Scuppernong ג'לי, עוגות פודינג מוסקאדין, ו גבינת עיזים עם ג'לי Muscadine.
הוראות
לסחוט עיסת מחצאי ענבים לתוך קערה, הזמנת עורות.
מביאים עורות לרתיחה ברוטב גדול-מחבת על חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד למכרז.
מביאים עיסת לרתיחה בסיר; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 20 דקות או עד זרעים נפרדים עיסת.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל לתוך סיר המכיל עורות, להשליך מוצקים.
מוסיפים סוכר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, מעל חום בינוני, 2 שעות או עד מעובה. מערבבים בחומץ והבא 3 מרכיבים. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד רשם מדחום ממתקים 225 עד 23
מצקת תערובת חמה לתוך צנצנות חמות, מעוקרות בגודל ליטר, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות.
תהליך באמבט מים רותחים 20 דקות.
מגישים עם הודו, ביסקוויטים, או טוסט.
* ניתן להחליף 5 פאונד של ענבים אדומים ללא זרעים. לרסק ענבים שלמים מעט. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מסננים תערובת לסיר, זורק מוצקים. מערבבים בסוכר, ולהמשיך לפי ההוראות.