רוטב סיידר קשיח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב סיידר קשה. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו סיידר, מרק עוף, טפטוף מתרנגול הודו צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל, סנגריה סיידר קשה, ו Cupcakes סיידר קשיח (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את הטפטוף לתוך כוס מדידה גדולה או קערה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז לרפרף ולהשליך את השומן. (לחלופין, השתמש במפריד שומן.)
מניחים את המחבת הריקה מעל 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסיידר ומבשלים 1 דקה, מגרדים את החתיכות דבוקות למחבת.
יוצקים לתוך טפטוף skimmed ולהוסיף מרק מספיק כדי להפוך בסך הכל 4 כוסות. ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. לבשל את הקמח, לטאטא, עד הזהב, 4 עד 5 דקות.
לטאטא בתערובת מרק ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד מעובה, 8 עד 10 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מתח.